Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinaltatnal Prena Totalt?

Csinaltatnal Prena Totalt?

Figyelt kérdés
Ha anyagilag beleferne, te megcsinaltatnad?
tegnap 04:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%

"h van szindromas autizmus es nem szindroma"

Linket, mert nincs ilyen.

Amivel kevered, az a Rhett. Nem autizmus.

tegnap 07:42
 12/31 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom a csomagok fantázianeveit, de mikor én terhes voltam, akkor a 3 Prena csomag közül a legdrágábbat kértem, gondolom ez lehetett az.

Igaz, én 36 évesen szültem...

Tudom, hogy sok betegséget nem mutat ki, és biztos lehetett volna olyan betegsége, amit kimutat, de úgy döntök, hogy mégis megtartom (nyilván nem a Down és hasonló problémákra gondolok), viszont ott is segített volna, ha előre fel tudok készülni, hogy mire számítsak, esetleg mivel tudom segíteni a picit már a kezdetektől.

tegnap 07:43
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
12, nem, azóta még plusz kettő csomag van.
tegnap 07:51
 14/31 anonim ***** válasza:
37%

13!

Köszi, ezt nem tudtam.

Szerintem a mindenkori legnagyobbat csináltatnám, a fentebb írtak miatt. 🙂

tegnap 07:55
 15/31 anonim ***** válasza:
42%

Mi az a szindrómás autizmus?

Nem létezik ilyen.

Olyan van csak, hogy valamilyen szindróma MELLÉ még társul. Pl: Down-nál előfordul. De itt se az autizmust szűrik ki, hanem a Downt.

tegnap 08:00
 16/31 A kérdező kommentje:
Igen van olyan szindorma aminek a tunete autizmus, ezt hivjak szindromas autizmusnak
tegnap 08:23
 17/31 A kérdező kommentje:
De nem a down, annal ritkabb de ezt konkretan tudom mert a genetikus orvos mondta a czeizelben mikor a csomagokrol kerdeztem
tegnap 08:24
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
A Rett szindróma bno 10 szerint az autizmus "alfaja", valójában nem az, a bno 11-es osztályozás már nem szerepelteti ott, mert valójában köze sincs.
tegnap 08:51
 19/31 A kérdező kommentje:
De en nem a rettrol beszelek😃
tegnap 09:07
 20/31 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem továbbra is csak az a szűk keresztmetszet, hogy drága. Ha rutinból minden babát szűrnének prena totalra, akkor senki nem utasítaná vissza, ahogy szűrik őket azért a terhesség során sok minden másra is.

Ha nektek belefér, akkor csináltasd meg, semmiféle gondod nem származik abból, hogy kizárhattok még nem tudom hány dolgot a listáról. Ha meg neadjaisten kiderül valami, annak fogsz örülni, hogy nem altattad el a kíváncsiságod.

Az emberek igazából csak a pénz miatt hezitálnak, nem azért, mert óckodnak egy egyszerű vérvételtől.

tegnap 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!