Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen orrspray használat...

Terhesen orrspray használat SoS Szerintetek ártottam a kis babámnak ezzel?

Figyelt kérdés

24 hetes terhes vagyok

Eddig végig használtam napi szinten a Nasivint és félek valami baja lesz a babámnak:(szerintetek?

Nem tudom függő lettem e de ha most abba hagyom akkor szülés után elmúlik az orrdugulás?

Féltem a kis babámat de elviselhetetlen amikor egyáltalán nem kapok levegőt, szájon venni meg nem ugyanolyan mintha orron át venném.

#Terhesen orrspray
febr. 4. 12:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat<3
febr. 5. 13:32
 22/23 anonim ***** válasza:
De igen, és konkrétan a Nasivintól, más orrspraytől nem. A betegtájékoztatóban is ott van a szapora pulzus, mint lehetséges mellékhatás, sok más között.
febr. 5. 15:23
 23/23 anonim ***** válasza:

A ritka előfordulásban tényleg benne van, de gondolom ezért is ajánlott csak pár napig használni több óra elteltével.

Felnőtteknek max egy hét, kisgyereknek 3 nap.

Váltogatva más praktikákkal (borsmenta, sóoldat) működik.

Bár nekem a védőnő azt mondta, ez nem az a fajta orrdugulás, mint betegségkor, mert nem a nyálkahártya lobban be, hanem a hajszálerekkel van valami.

febr. 5. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!