Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen orrspray használat...

Terhesen orrspray használat SoS Szerintetek ártottam a kis babámnak ezzel?

Figyelt kérdés

24 hetes terhes vagyok

Eddig végig használtam napi szinten a Nasivint és félek valami baja lesz a babámnak:(szerintetek?

Nem tudom függő lettem e de ha most abba hagyom akkor szülés után elmúlik az orrdugulás?

Féltem a kis babámat de elviselhetetlen amikor egyáltalán nem kapok levegőt, szájon venni meg nem ugyanolyan mintha orron át venném.

#Terhesen orrspray
febr. 4. 12:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Uhum.. Én az a fajta orrdugolos vagyok, aki arcrontgentol kezdve, fül orr gegeszig, allergia vizsgálatokon át mindenhol járt már és elvileg minden rendben, nekem mégis be van dugulva szinte mindig, az orrlyukam is elferdult. Novorin használok 10 éve, volt hogy leszoktam, szteroidos spray stb, semmi se használ csak ez. Terhesen is használtam. 5 éves a fiam, nem mondta még hogy minek orrcseppeztem🤣
febr. 4. 13:52
 12/23 A kérdező kommentje:

Ez nálam terhességi orrdugulás.

Már az elejétől tart sajnos.

Remélem ha már kint lesz a kisfiam utána már el múlik de az még egy pár hónap :(

febr. 4. 13:52
 13/23 A kérdező kommentje:
Így már azért megnyugodtam picit
febr. 4. 13:53
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Addigra simán kicsinálod az orrod nyálkahártyáját, romlik a szaglásod. Párom tudna erről mesélni.:)
febr. 4. 13:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Esetlegpróbáld ki az orrtapaszt, ami széthúzza az orrcimpát, és könnyebb lélegzést biztosít. Nekem most megfázás alatt jól működik, sokkal könnyebben kapok levegőt.
febr. 4. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem kétszer is volt terhességi orrdugulásom, mindkettőnél Nasivint használtam, orvosi engedéllyel. Én külön rá is kérdeztem, és alaposan elmagyarázta, hogy amennyit én befújok és felszívódik a nyálkahártyán nem árt.
febr. 4. 14:18
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi, de hatóanyagosat tényleg ne használj folyamatosan, mert rákattan a szervezeted. Váltogasd.

Szülés után elmúlik.

febr. 4. 16:46
 18/23 anonim ***** válasza:
9%

"Helyileg hat az orrspray, nem mindenhol a testedben."

Nekem azért okozott egy jó kis éjszakai tachycardiát, ennyit a helyi hatásról.

febr. 4. 16:54
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Éjszakai tachycardiát, na persze, biztos az okozta ;) te jó ég. Annyi minden más oka lehet pl. vírusfertőzések szövődményei... gyógyszerek stb. hogy biztos az orrspray volt a ludas.
febr. 4. 18:51
 20/23 anonim ***** válasza:
75%

Szerinten sem, érösszehúzó, nyálkahártya lohasztó, az nem jut el az érrendszerbe a szívig, meg sehova.

Egyetlen hátránya van, függőség alakulhat ki pár hét után, és akkor már pont hogy állandó orrdugulás érzeted ad.

febr. 4. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!