Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással minden nap kiabál a férje?
Figyelt kérdés
Lassan 12 hetes leszek, már enyhülnek a rosszullétek, de refluxom van, savam és hányingerem. Plusz iszonyat álmos vagyok és fáradt. Teljes home officeban dolgozom, sokat fekszem és pihenek a kanapén. Nem takarítok kb semmit és nem főzök. A férjem most sokkal több mindent kénytelen csinálni itthon és sokszor kérem, hogy vásároljon vagy adjom nekem enni. Már kevesebbszer kérem, napi 1 szer mondjuk, hogy csináljon reggelit vagy hozzon nekem vizet, ilyesmi. De minden nap kiakad ezen és szerinte más is volt már rosszul és szerinte szándékosan ugráltatom és kihasználom őt. Tényleg velem van a baj? Hányni nem hánytam egyszer sem, mert hányásfóbiás vagyok, de sokszor öklendezem és egy hajszálon múlik, hogy ne jöjjön fel.ma 11:09
1/26 anonim válasza:
A leírtak alapján garantálom, hogy mire suliba megy a gyerek egyedülálló anyuka leszel...
2/26 anonim válasza:
Hát kicsit azért megerőltethetnéd magad, nagyon az elején vagy, ne hagyd el magad mert mi lesz akkor később?
Ettől függetlenül jó bunkó férjed van, nem vagy a csicskája hogy muszáj főznöd meg takarítanod rá munka mellett. Megemelheti a seggét nyugodtan.
3/26 anonim válasza:
"Hát kicsit azért megerőltethetnéd magad, nagyon az elején vagy, ne hagyd el magad mert mi lesz akkor később?"
A bőrében vagy, hogy m,eg tud ítélni, hogy mit bír per pillanat?
4/26 anonim válasza:
Van baj a toronyban mindkettőtöknél .... Te túlságosan kényelmes vagy, a férjed meg tahó.
5/26 anonim válasza:
Nem, engem szeret a férjem és megbecsüli az áldozatot, amit azért hozok, hogy legyen gyerekünk.
6/26 anonim válasza:
Ez az, amikor az adott embereknek nem kelllett volna gyereket vállalni.
7/26 A kérdező kommentje:
#2 ahogy enyhül a rosszullét, egyre több mindent csinálok, de volt hogy non stop azt éreztem hogy azonnal hányok egyet. Ráadásul a férjem jelenleg nem dolgozik fixen, csak beugrósan néhány órát egy héten. Lenne ideje a dolgokra.
ma 11:18
8/26 anonim válasza:
2-es: azt remélem, tudod, van olyan, hogy gyakorlatilag 24 órán keresztül hány valaki - és ezt hónapokig? Kiváncsi lennék, egy hét múlva mennyire "eröltetnéd meg magad"!
9/26 A kérdező kommentje:
#8 as nem hánytem szerencsére egyszer sem, mert fóbiás vagyok és az utolsó pillanatig visszatartom, de napont tobbszor oklendezem. Volt amikor delutan 4 kor pisiltem reggel 8 utan mert annyira nem ment le folyadek. De mar ez nem igy van, jobban vagyok de meg minden nap rosszul, refluxom van es meg mindig ereznem naponto mondjuk vagy 5-6 szor hogy azonnal tudnek egyet hanyni.
ma 11:22
10/26 A kérdező kommentje:
Meg persze az egesz napos hanyingerem is megvan, csak mar enyhebben.
ma 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!