Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mással minden nap kiabál a férje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással minden nap kiabál a férje?

Figyelt kérdés
Lassan 12 hetes leszek, már enyhülnek a rosszullétek, de refluxom van, savam és hányingerem. Plusz iszonyat álmos vagyok és fáradt. Teljes home officeban dolgozom, sokat fekszem és pihenek a kanapén. Nem takarítok kb semmit és nem főzök. A férjem most sokkal több mindent kénytelen csinálni itthon és sokszor kérem, hogy vásároljon vagy adjom nekem enni. Már kevesebbszer kérem, napi 1 szer mondjuk, hogy csináljon reggelit vagy hozzon nekem vizet, ilyesmi. De minden nap kiakad ezen és szerinte más is volt már rosszul és szerinte szándékosan ugráltatom és kihasználom őt. Tényleg velem van a baj? Hányni nem hánytam egyszer sem, mert hányásfóbiás vagyok, de sokszor öklendezem és egy hajszálon múlik, hogy ne jöjjön fel.

jan. 31. 11:09
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
38%

20, nem, nem vagyok bunkó, mint írtam, nem hagynám, hogy így viselkedjen velem, és nem normális, amit a férj csinál.

De az se, amit a kérdező. Nyilván nem a Buckingham-palotában lakik, hogy 10 perc legyen kisétálni egy pohár vízért.

Én is voltam terhes, vészes terhességi hányással.

Ha annyira rosszul van, hogy kimenni se tud, akkor mégis minek akar reggelit bevitetni? Úgyse fogja megenni...

jan. 31. 12:24
 22/55 A kérdező kommentje:
Kedves 18 es 19, home office dolgozom a kanaperol, napkozben tobbszor eldolok es pihenek kozben mert a szemem alig tudom nyitva tartani, vagy a reflux parnamon fekszek, hogy kicsit jobb legyen. Nem egesznap szplgaltatom ki magam, de napi 1-2 alkalommal szerintem lehet kerni valamit a ferjemtol, aki heti 4-5 oraban dolgozik.
jan. 31. 12:25
 23/55 anonim ***** válasza:
26%

Akkor táppénz és csókolom.

Aha, szóval a férj heti 4 órát dolgozik. Várom a további csavarokat a történetben.

jan. 31. 12:27
 24/55 A kérdező kommentje:
Ezt mar korabban is irtam, hogy nincs allando munkaja, hanem heti nehany oraban dolgozik, nyelvorakat tart heti parszor.
jan. 31. 12:28
 25/55 anonim ***** válasza:
76%
Szóval gyakorlatilag a férjed munkanélküli. Erre azért bátor dolog gyereket szülni…
jan. 31. 13:31
 26/55 anonim válasza:
30%

Elárulhatok egy apró titkot???

De senkinek se mond el.

Ha megszületik a baba és te beteg leszel akkor a baba nem fog megtanulni addig főzni🥺

Magyarul ha a beled lóg akkor is el kell látnod. Lásd el most is magatokat. És egyik válaszoló írta meg a másik tökéletessèget. Engem a férjem szeret

jan. 31. 13:33
 27/55 anonim ***** válasza:
53%
Beszéljétek meg, hogy nem vagy jól és ne vegye kihasználásnak, egy csapat, egy család vagytok.
jan. 31. 14:44
 28/55 anonim ***** válasza:
37%

Ez olyan trollkérdés mint a pinty! 😁

Nem gondoltál a részletekre trollocska! 😆

"Persze" pohár vízért nem tudsz kimenni, vagy flakonban magad mellett tartani, de home office-ban nyugodtan dolgozol hányinger mellett. 🤡

"Természetesen" úgy szeretnéd, hogy a férfit hordjuk le és megtették jó páran mert olyan hülyék, hogy elhiszik, hogy valós kérdés és persze nem tudnak a sorok között olvasni. 😅

jan. 31. 14:51
 29/55 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem troll kérdés... kótetlen full home officeba vagyok és a 4-5 órát kitevő munkámat reggeltől 8 este 8 ig nyognyelosen elvegzem, mert muszaj. Es igen, van hogy annyira ramtor a hanyinger hogy megmoccanni se merek es kerek egy pohar jeghideg vizet hogy jobban legyek. De persze, egyszerubb trollt kialtani...
jan. 31. 14:56
 30/55 anonim ***** válasza:
40%

Aha, hogyne. Téged kell kiszolgálni mert te rosszul vagy állandóan, de azért dolgozol. Ő a rohadék mert azt gondolja, hogy direkt csinálod és már nem bírja, hogy még a pohár vizet se bírod felemelni. A szádhoz kell tenni a poharat is, vagy helyetted is ő nyeli le a vizet mert még inni se mersz? 🤡

Orvosnál voltál már valamilyen enyhítő vitaminok miatt, tea nem segít? Te is ugyanúgy kiakadnál ha reggel, este neked is őt kéne szolgálni.

Ha nem vagy beteg dolgozni, kibírod hányingerrel akkor bírjál poharat is felemelni az asztalról, konyhából.

jan. 31. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!