Előfordult mással is, hogy a koraterhességi tünetei elmaradtak, elmúltak? Ez minden esetben bajt jelez?
Nekem sem volt több tünetem mint neked, és két egészséges lányom született. Egyik terhességem sem viselt meg, éppen hogy csak feszült az elején a mellem, éppen hogy csak égett egy kicsit a gyomrom.
Nem kell mindenkinek tüneteket produkálnia. S ha nincsenek tüneteid, attól még minden a legnagyobb rendben lehet, sőt örülni kell egy ilyen szuper terhességnek.
Köszönöm a válaszokat!
Az előző terhességeimnél nem is voltak tüneteim, így alapból adná magát, hogy nálam ez a természetes, és nem is aggódnék, ha most sem lennének. De így, hogy voltak, azután a 7. hétre elmúltak, felmerült, hogy nincs-e valami baj a háttérben...
Naponta 3-4 ilyen kérdés van, de ismét: a terhességi tünetek megléte/hiánya semmilyen összefüggésben nincs a terhesség egészségességével.
A görcs és a vérzés az, amire figyelni kell, mert bajt jelez.
Köszönöm.
Nem tettem volna fel ezt a kérdést, ha nem olvastam volna, hogy a terhességi tünetek hirtelen elmúlása bajt jelezhet. Tehát nem a tünetek hiánya, hanem a hirtelen elmúlásuk. Szerintem a kettő nem ugyanaz.
Nekem sincsenek tünetek, 9 hetes vagyok mindjàrt.
Némi étvàgytalansàg, éjjel vakarom a melleimet álmomban, ahogy este vacsi utàn elfekszem, egy pillanatig ég a gyomrom , és 11 és 3 óra között àlomkóros vagyok. A kávét nem bìrom meginni, pedig napi 2 mindig elfogyott, ha hülye pózban fújom az orrom, szúr a hasam.
Nincs reggeli róka, vagy egyéb émelygés és szagérzékenység, àjulàsközeli àllapotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!