33. hét, AC 264 mm. Nagyon kicsi? A táblázat szerint ilyen értéknek kb. a 29. héten kellene lenni.
Figyelt kérdés
Az, hogy a haskörfogat ilyen kicsi (a korábbi vizsgálatkor meg nagyobb volt, mint az átlag..), azt jelenti, hogy a babám sovány? Most volt a genetikai UH-m (2D-s), de súlyt sajnos nem számított, most, hogy nézem a papírt. Semmit nem mondott a dokim, hogy baj lenne. Volt valaki így? A BPD 34 hetesnek felel meg, az FL rendben van.2010. nov. 8. 12:19
1/5 anonim válasza:
Nem kicsi, valószínű a múltkor pont tele volt a pocak, most meg éppen üres:) A 264 inkább 30+2 körüli értéknek felel meg, de hidd el, ez nem jelent semmit.
A fiam a 32. héten minden eredményével verte a 33 hetet, de a hasa csak 31. hetes volt:)
Aztán a 37. héten minden eredménye 37 hetes, a hasa alapján meg egy hetem volt a szülésig:))
Végül 40+4-en született, 3460-al, nem volt sovány:)
2/5 A kérdező kommentje:
Huh, köszi szépen, akkor megnyugszom. :)
2010. nov. 8. 12:39
3/5 anonim válasza:
Szia!Itt kitudod számolni a baba súlyát.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Nem is tudtam, hogy ennyi adatból is ki lehet...
2010. nov. 8. 14:48
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem a 22 hetes uh-on írták el 4 cm-el kevesebbet írtak a leletre mint ami tényleg volt, másnap visszamentem hogy nézzék meg elírták e vagy tényleg ilyen kicsi és kiderült hogy elírták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!