Tegnap voltam uh-n, és a táblázat szerint kisebb a BPD majdnem 2 cm-el. Baj van?
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! :)
Gondolom csak szólt volna tegnap a doki, hogyha van valami baj, de nem mondott semmit... Bízom benne, hogy minden rendben lesz :)
Köszönöm mégegyszer!
Jó Babavárást illetve Babázást Nektek! És jó egészséget! :)
Tényleg nem kell aggódnod! A baj csak akkor van, ha minden mérete kisebb, de ez is csak mikor már a súlyt becsülik, mert akkor ezekből az értékekből (bpd, fl, mellkörfogat) becsülik a súlyt. Nekem is a 32 hetesen becsültek súlyt és akkor nagyon-nagyon kicsi volt...1450g ez iszonyú kicsi. Végül 2350g és 50cm született és akkor derült ki, hogy a méhlepényemmel voltak gondok! Most már 6 hónaposan a kisfiam 8200g 72cm...szóval igaz, hogy idekint gyorsabban nő...tényleg ne izgulj!!!!!!! :-) ( Egyébként megértelek és átérzem az izgulásod, de tényleg nyugi) :-)
Nyugodt és szép babavárást!!!!
Majd kiemelem a kérdést mikor megszületik :)
A netes számítás szerint December 11.re kéne jönnie, 12 hetes uh-n december 16-ra saccolták az érkezését, tegnap december 18.ra... De a kicsike már bújna ki...(majdnem elvetéltem 3 hete...) úgyhogy nem tudom meddig szándékozik bennt maradni, de remélem decembernél előbb semmiképp nem bújik ki... Aggódok nagyon érte...
Előző Anyuka, örülök, hogy minden rendben alakúlt végül a Babáddal, sok egészséget kívánok Nektek is! :)
De ez nem 2 CENTI különbség, csak 2 MILIMÉTER. Az meg nem számít ilyenkor már.
Durva lenne, ha 65 centis fejjel jönne világra.
A babád teljesen jó, teljesen megfelel a korának.
Tányleg!
Te jó ég!
És én végeztem matematikát :))
Köszönöm a felvilágosítást :)
utolsó vagyok :)
megértelek :)
terhesen elmegy az ember lányának a maradék esze is... :)
Nincs miért aggódnod! Ennyi idős terhesen már nem lehet adni a táblázatokra. Azok csak a 12. hétig mérvadóak (nagyjából). Itt már csakis a genetika számít, a babád eszerint nő, nem a táblázat szerint :-) Van akinek kisebb bucija, van akinek nagyobb :-)
Ráadásul, a doki sem biztos, hogy milliméterre pontosan mért.
Nekem 27 hét 2 naposan 68mm volt a BDP, és FL 50mm.
Tökéletesek a babád méretei!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!