A HCG-line tesztem halványan de pozitív lett, most megismételtem a Clearbluevel, de ez meg negatív. Ilyenkor terhes vagyok vagy sem?
Szia!
Én is így jártam annak idején,mert nem bírtam kivárni,hogy késsen...alig látszott a csík, azt hittem csak beképzelem...most 36 hetes és 5 napos terhes vagyok:-))))))
Minden jót Neked!
Szerintem, a hcg-line tévedett. Képtelenség, hogy kimutassa a teszt, ha 18-án kellene megjönnie!
Hiszen ma 9-e van!
Akkor tesztelj, ha késik! Sok sikert!
Vagy esetleg az előző mensid kimaradt? És így lehet, h előbb fogant a baba? Ez még egy reális lehetőség!
Szia!
Először én is hcg tesztet csináltam ami +lett,majd kb 10 perc múlva teszteltem a Clearblueval és az is +at mutatott,de mindezt csak a nemvárt mensi előtt 3-4 nappal.Légy erős és várj még!Szorítok!!!Írj majd mi lett!szia
Köszönöm a válaszokat!!!
Karácsonykor megvolt ugyan,de nem olyan erősen mint szokott. Arra is gondoltam,hogy hátha csak beképzelem az egészet,mert minden nap émelygek kicsit,de ez változó.Nem tudom mi lesz de várok több mint egy hetet a következő teszteléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!