Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A HCG-line tesztem halványan...

A HCG-line tesztem halványan de pozitív lett, most megismételtem a Clearbluevel, de ez meg negatív. Ilyenkor terhes vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
Az első tesztet az esti órákban csináltam, a másikat meg reggel.A mellem feszül is, meg a hasamnál is érzek fura dolgokat. Késni nem késett,mert csak 18.án kell megjönnie.
2009. jan. 9. 06:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínű korán csináltad meg a Clearblue-vel, nem tudta kimutatni. Várj még és csinálj másikat 1 hét múlva! Szurkolok!
2009. jan. 9. 06:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így jártam annak idején,mert nem bírtam kivárni,hogy késsen...alig látszott a csík, azt hittem csak beképzelem...most 36 hetes és 5 napos terhes vagyok:-))))))

Minden jót Neked!

2009. jan. 9. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem 4féle teszt volt pozitiv és a clearblue még mindig negativ.Általában a tesztek 20-25ös érzékenységőek,a cb 50es.Szal tesztelj pár nap múlva ismét de sztem de clearblueval...Sok sikert és 2 csíkot!:)
2009. jan. 9. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem, a hcg-line tévedett. Képtelenség, hogy kimutassa a teszt, ha 18-án kellene megjönnie!

Hiszen ma 9-e van!

Akkor tesztelj, ha késik! Sok sikert!

Vagy esetleg az előző mensid kimaradt? És így lehet, h előbb fogant a baba? Ez még egy reális lehetőség!

2009. jan. 9. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Először én is hcg tesztet csináltam ami +lett,majd kb 10 perc múlva teszteltem a Clearblueval és az is +at mutatott,de mindezt csak a nemvárt mensi előtt 3-4 nappal.Légy erős és várj még!Szorítok!!!Írj majd mi lett!szia

2009. jan. 9. 10:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Karácsonykor megvolt ugyan,de nem olyan erősen mint szokott. Arra is gondoltam,hogy hátha csak beképzelem az egészet,mert minden nap émelygek kicsit,de ez változó.Nem tudom mi lesz de várok több mint egy hetet a következő teszteléssel.

2009. jan. 9. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!