Mikor történhetett a megtermékenyítés? Miért nő ilyen rohamosan a hasam már a 4-5-ik hétben?
Figyelt kérdés
Pár napja teszteltem pozitívat, a ciklusom 28 napos, szinte tűpontosan. Decemberben a sok stressz miatt később jött meg 1-2 nappal és tovább is tartott (5 helyett 7-8 napig), viszont elfelejtettem felírni, én December 17.-ére emlékszem, hogy aznap jött meg. Na már most fogalmam sincs melyik nap eshettem teherbe, mivel védekeztünk. Illetve azt sem értem, hogy egy hét alatt hogyan hízhattam 2 kg-ot és már olyan pocakom van, mint 4 hónaposan (voltam már terhes, ott szinte alig volt hasam, csak az utolsó hónapban)ma 02:41
1/2 anonim válasza:
Felfúvódás, vízvisszatartás. Meglep, hogy téged ez meglep, holott nem első terhesség. Ráadásul a 2. terhesség általában hamarabb látszik.
2/2 anonim válasza:
Ez lehet szimpla puffadás, vizesedés is. Nekem sajnos néha olyan mértékű, hogy 4-5 hónapos terhesnek nézek ki tőle, utána meg lemegy és szinte lapos a hasam (azért szinte, mert amúgy sem az, de alig látszik).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!