Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyértelműen fogom tudni,...

Egyértelműen fogom tudni, hogy a császáros hegem fáj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 29 hetes kismama vagyok és egy hete elkezdtem lent fájni. A legtöbbször be tudom határolni mi fáj, de 7.5 éve volt császármetszésem, és néha elbizonytalanodom, mert pont ott fáj ugye a szeméremcsont is keresztbe. Az első babával egyébként soha nem fájt semmi odalent..csak egyszer volt combtő fájdalmam...így most minden új és fura érzés.

Ha a császáros heggel lenne gond, az akkor pl érintésre, enyhe nyomásra is fájna?

ma 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy te mit éreznél, ha a heged fàjna.

Nekem egy egyre fokozódó fájdalom volt. Nagyjából 1 nap alatt jutottam a "valami nem stimmel" állapotból a "lépni sem tudok a fájdalomtól" állapotig. A végén egy nagyon éles, égető-görcsös fájdalom volt pontosan körülhatárolható vonalban.

ma 10:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, azért ez is jól leírja. Remélem lesz még akinek volt ezzel tapasztalata.
ma 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

En próbáltam csaszar utan termeszetes szülést. Kerdeztem az orvostól,hogy erezni fogom, ha gond van a heggel? Azt mondta ne izguljak, azt a fajdalmat nem lehet összekeverni az összehúzódással.

Így is lett. Elfolyt a magzatvíz, a kórházban eleinte nem volt gond, majd 3 óra elteltével olyan éles égő fàjdalom hasított a hegembe, hogy összerogytam, remegtem. Azonnal betoltak sürgősségi császárra, mert szakadt a hegem.

Szóval érezni fogod. (Nekem 6 ev volt a ket csaszar kozott)

ma 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Sajnálom, hogy meg kellett tapasztalnid. Biztos nem volt kellemes. Akkor egyelőre nem aggódom. Fogalmam sincs mi lesz a vége. Első babát nem tudtam megszülni...egyáltalán nem tágultam 9 óra alatt oxitocinon... a baba is 4kg felett volt. Így most császárra gyanakszom, csak ugye minden terhesség más, és mist sok fura fájásom akad, amivel még nem találkoztam és nyilván császárosként ettől eléggé félek. De akkor ezekszerint észre fogom venni, ha baj van.

Köszi még egyszer.

ma 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!