Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halvány rózsaszín folyás...

Halvány rózsaszín folyás egyértelmű gondot jelez? 5+2 nap

Figyelt kérdés

Dec 13an kellett volna megjönnie, pozitívat teszteltem.

Dec 16an volt egy barnás folyásom reggel de pár óra után megszűnt.

Ma reggel a wc papíron nagyon halvány rózsaszín folyást/pici vér lehetett. Ezzel bemennétek ügyeletre progeszteron pótlás miatt? Volt már vetélésem van is itthon pár szem progeszteron de csupán 3 napra való adag és doki nélkül nem is kezdeném el.

Köszönöm

dec. 22. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha volt már vetélésed, én bemennék inkább a helyedben. A rózsaszín is vér.
dec. 22. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Én is bemennék, de csak a magam nyugtatása miatt.

Csodát nem várnék. A progreszteront 90%ban feleslegesen adják. Nem emiatt mennék.

Hanem hogy lássam, mi van odabenn.

dec. 22. 09:10
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm

90% ban felesleges? 😱

Placebo?

Én mikor szedtem folyamatosan teszt után egyből akkor velünk maradt a kicsi. Most is ezt kellene hogy legyen esélye.

dec. 22. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Abban az esetben hasznos, ha valóban progreszteron hiány áll a háttérben. Ez pedig elég ritka.

Vélhetőleg ha nem szedted volna is megmaradt volna az a baba.

dec. 22. 09:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A 4# válaszoló jól írja. Csak akkor hatásos, ha progreszteron hiány a gond. Nekem 2 vetélésem volt és hiába adtak volna nem azzal volt a baj, hanem a pajzsmirigyemmel. Azt kezelték és egyből megmaradt a baba.

Rózsaszínes folyás friss vért jelez. Én bemennék az ügyeletre, de készülj fel rá, hogy lehet bunkók lesznek veled, hogy ennyi idősen mindek rohangálsz oda úgyse tudnak mit csinálni veled. Kevés azaz orvos aki szó nélkül tudja hagyni és csak megvizsgál(tapasztalat).

dec. 22. 10:17
 6/11 A kérdező kommentje:

5.os köszönöm

3 éve pont így voltam pecsételo vérzés és sürgősségi kaptam utrogestant. És később nevettem pajzsmirigy értéket ami teljsen tökéletes volt. De progeszteron szintet sosem nézték,de kaptam azért.

dec. 22. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha bemèsz a kórházba.Nekem is ìgy kezdődött, aztán sajnos elvetèltem a kórházban...
dec. 22. 13:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Reggeli pecsételő vérzés azaz 1 csepp elmúlt. Délután kaptam utrogestan hüvely kapszulát azóta halványan megint látszik. De lehet csak a kapszula hozta ki a már bent lévő kevés vérzést. Nagyon nagyon halvány rózsaszínes barnás. Próbálom feküdni csak az 5x hányó kislányom mellett most elég nehéz és minden előkészület áll. Vagyis amit tudok megcsinálok lassabban.
dec. 22. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Voltal orvosnal?
dec. 22. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Miujsag kérdező?
dec. 24. 00:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!