Sokat érzem a magzatmozgásokat, most 28 hetes vagyok. De néha olyan remegő valamit érzek. Nem rug és nem fordul olyankor azt tudom. Mi ez a remegő érzés?
Figyelt kérdés
2008. jan. 10. 16:42
1/5 anonim válasza:
Szia!Én is szoktam érezni ilyen remegő érzést.Én 30 hetes vagyok.Fogalmam sincs,h mi ez,de gondoltam megnyugtatlak,h másnak is van ilyen:)Nem hiszem,h foglalkozni kéne vele,de ma megyek dokihoz,lehet,h rákérdezek.Szia
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerinem arra gondolsz, amikor csuklik a babád. Állítólag van ilyen, én is sokat éreztem, volt, amikor csak egy-két "remegést", de volt, amikor percekig eltartott. :-)
3/5 anonim válasza:
Az én lurkóm is ezt csinálta, eszembe nem jutott volna, hogy lehet csuklani odabent!
4/5 anonim válasza:
Szia! Én 36 hetes vagyok, én is sokszor érzek remegést, olyan mintha egy hullám menne végig a hasamban. Ez vagy csuklás, vagy csak egyszerűen rángatja a köldökzsinórt, de igazából senki nem tudja megmondani pontosan, hogy mi ez. De tök normális, szóval ne aggódj!
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Én ma éreztem először ezt a remgő érzést, és hirtelen megijjedtem, képzeljétek egy padon ültem és azt hittem rezgőn van a telefonom. Aztán döbbentem jöttem rá, hogy ez én vagyok ill a babám. Ezsembe jutott hogy olvastam itt ezt a kérdést így gyorsan most meg is néztem. Nekem az jutott eszembe, hogy vajon nem e az újjacskáját szopja, mert ez olyan gyors remegés.. létezik, hogy ilyen gyorsan csuklik? vagy csak mi érezzzük annak??? 17 hetes kismama (előre is köszönöma további reakciókat, mert ez még érdekelne engem is, de már nem teszem fel én is mégegyszer!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!