Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhes vagyok, és...

20 hetes terhes vagyok, és borzasztóan viszket a mellbimbóm. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Az egész mellem kemény, feszül, maga a mellbimbóm fáj, ha hozzáérek, úgyhogy különösen csodás érzés, hogy viszket. Már éjszaka is többször keltem fel vakarózni, tele vagyok karmolás nyomokkal. Próbáltam bekenni Garmastannal, hátha ki van száradva, vagy valami felületi probléma, de semmit nem segített. Valakinek volt ilyen? Mit lehet csinálni, mert megbolondulok? Pláne, ha még 5 hónapig ez lesz.
jan. 14. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hidd el, ez nem allergia :D Első babával én is gyanakodtam... de ez az egész terhesen jön csak elő... a sok sok hormon... baromi idegesítő, de hát ez van. Vakarózunk aztán kész :D
jan. 15. 10:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Milyen szép is ez az áldott állapot. :D
jan. 15. 10:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Hűtés esetleg segíthet!
jan. 16. 23:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Hűtés? XD

Bocsi, hogy nevetek, de épp 29 hetes terhes vagyok és odakint repkednek a mínuszok. Beöltözve is úgy tud fájni a bimbi, hogy huhogni lenne kedve az embernek és még a gyémántot is át lehetne vágni vele... nem érzem jó cserének a dolgot....viszketést fájdalomra 😁

jan. 17. 05:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem azt javasoltam, hogy menj ki a mínuszokba fedetlen mellbimbóval. 😂

Háromszor szültem, én vizes borogatást tettem rá, amikor elviselhetetlen lett a viszketés. Az segített. Persze nem az utcán, de otthon is jó volt a megkönnyebbülés.

jan. 17. 23:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Egy efene...kipróbálom bár szerintem kezd szűnni a dolog így a 29.hétre xD

Az utcán beöltözve írtam az esetet egyébként xD no de minegy is 😁

jan. 18. 05:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom, bár én is elég fázós vagyok most, de a legnagyobb probléma nem is itthon van, mert akkor megvakarom, hanem emberek közt. Ott meg se vakarni, se borogatni nem lehet. 😅
jan. 18. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Van hűtő zselé, amit nem kell lefagyasztani, csak kellemes hűvösre hűteni. Egy próbát megér...
jan. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!