Front hatással van a cukorra?
Figyelt kérdés
26 hkm vagyok . Es front érzékeny . Terhes cukorral... eléggé rosszul viselem a frontokat . Most meleg front van. Hatással van a cukorra??? Mennem kellett kontrolla is infektologiára.. persze vérvételre is mennem kellett .. es mar nagyon éhes voltam utána. vettem egy tk kicsi kiflit amit meg ettem.. most értem haza mértem cukrot és 7,3 lett... ki hogy oldja meg a verveteles reggelit?? És a frontot hogy viselitek?jan. 6. 12:16
2/2 anonim válasza:
Ha a vércukorérték nem számít akkor eszem ahogy kell, ha számít akkor is,csak felírom,h kb mennyi időre az evéstől, vették le a vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!