Kémia terhessèg lehetett?
Leírom a történetemet,hàtha valaki volt hasonlòan és tud valamit ezzel kapcsolatban mondani.
December 1-jén megjött a menstuáciòm.Picivel gyengèbb volt mint a megszokott,és egy nappal hamarabb vège is lett.De semmi extra ami különösebben felkeltette volna a figyelmem.
December 16.-án rózsaszín nyálkás folyásom lett.De úgy voltam vele,majd elmúlik mert egyéb tünetem nem volt.Másnapra barnás,rozsda színű.Na itt már bújtam a netet mi az oka.Szerda reggelre kis mennyiségű friss vér.Hívtam az orvost,egyeztettünk időpontot 20.-ára.Kérdezte a terhesség kizárhatò-e.Mondtam hogy nem.Azt tanácsolta csináljak akkor egy terhességi tesztet pénteken vizsgálat előtt reggeli vizeletből,hogy ki tudjuk zárni.Persze én még aznap rohanta teszteket venni.Meg is csináltam.Halvány második csík,de egyértelműen látszòdott a 2csík.Úgy voltam vele,délutáni vizelet,lehet gyengébb volt.Csütörtök reggel szintén teszt,erősebb két csíkkal.Péntek reggel szintén.Dokinál megment a vizsgálat tapintással és ultrahangal is.Minden rendben volt.Írt fel cseppeket amitől másnap estére megszűnt a vérezgetés.Mondta,hogy hiába nézi most még nem fog semmit látni.Hétfőn,23.-án mennyek HCG vérvételre.Vér megvolt,türelmetlenül vártam az eredményt.Pénteken 27,meglett az eredmény,hogy pozitív a vérvétel 107 HCG szintel.Másodikán mennyek megint vérvételre és ultrahangot is csinált.Másnap lett eredmény HCG 105.Szerdán megint megyek vérvételre hogy megnézze hogy változott.
Kémiai terhesség volt,vagy van esély arra hogy újra duplázòdásnak induljon a HCG mert lassan csökken?
(Babát szeretnék,és minden fűszálba kapaszkodok)
A menstuáciòm még nem jött meg.
Nem, sajnos nincs rá esély. Ha egyszer csökkenni kezdett, akkor ez ennyi volt. Sajnálom. De ne kapaszkodj minden fűszálba. Meg kell tanulnod, hogy az életben egyes dolgokat el kell engedni, még akkor is, ha nagyon akartuk.
Szorítok, hogy végül majd sikerüljön egy másik terhesség.
Az 1-el értek egyet.
Ez most sajnos nem sikerült.
Már 3 veszteségen és 2 sikeren vagyok túl. A harmadik veszteség múltév januárban volt. Hcg szint kétnaponta... az első még rendben volt a másodiknál csökkent a hcg , bár a tesztekből tudtam ez ennyi volt. Engem baromira zavart, hogy anyós meg anyum is azzal bíztatott ott van az meglesz az...nem! Ennél okosabb vagyok és nem fogom beleélni magam olyan ami biológiai képtelenség, hogy utána végül összetőrjek. Persze nem jött meg a vérzés egy hét után sem...irány hcg magasabb lett. Itt sem gondoltam babára, hanem elkezdtem rettegni, mi van, ha méhen kívül van...egészen 7. Hétig nem látták sehol a hcg meg szép lassan (egyértelműen rossz ütemben) növekedett... alig vártam, hogy vége legyen...7.héten 950 hcg-vel végre láttak egy összeesett petezsákot méhen belül, aznap délután hatalmas fájdalmakkal vetéltem el közel 4 órán keresztül vajúdtam. Még csak sírni se tudtam, mert örültem, hogy vége, hisz az elején a fejembe véstem, hogy ebből baba nem lesz.
Ahol csökken a hcg ott kizárt a siker.
Kérlek a saját lelki békédérd engedd el. Vedd egy pozitív jelnek, hogy össze fog jönni, most csak elindult valami, de nem volt sikeres. Már alapból rossz kezdés volt ez az pvu időben keletkezett vérzés és pozitív teszt. Valami valahol félresiklott.
Engedd el, nagy esély van rá, hogy új ciklusban viszont sikerrel jártok.
Sajnálom, hogy így alakult, de jobb most fejben ott lenni, hogy na ez most ennyi haladjunk tovább. Ez a ti évetek lesz, nagyon küldöm felétek a gólyát :)
Fel a fejjel és csak előre. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!