Terhesség 27. hetének a végén járok. Ma voltam vérvételen. Mire haza értem barnás sárga hüvelyi folyásom volt. Nem vagyok rosszul és nem fáj semmim. Azóta akármikor voltam wc-n minden okés volt. Valakinek ilyen tapasztalata, hogy mitől lehetett ez?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék orvoshoz rohanni rögtön. De aggaszt egy kicsit. Ilyen még nem jelentkezett nálam.2023. júl. 7. 13:04
1/3 anonim válasza:
Nekem végig volt folyásom. Hol ilyen hol olyan. Hol volt fertőzésem, hol nem. A nőgyógyászom azt mondta nekem hogy ez végig ilyen lesz. Mondjuk nekem előtte is volt.
Ha lesz még vagy lesz mellé más tüneted is akkor menj el vizsgálatra.
2/3 anonim válasza:
Tudom, intim kérdés és nem kell válaszolni, csak egy opció. Voltatok tegnap együtt a pároddal? Mert egy csepp vér is csúnyán színezi a folyást, ha barna akkor nem is friss. Ha igen, akkor lehet elpattant egy ér a hüvelyedben, ami nem annyira ritka. Ilyenkor vérbő a hüvely. Az nem biztos, hogy már este látszik, lehet reggelre "folyt ki" az az egy két csepp, addigra már bebarnulva a folyással.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem nem voltunk. Meg érdekes számomra, hogy reggel nem volt semmi, mielőtt mentem vérvételre akkor sem. Miután haza értem akkor meg igen. De azóta sem. Nem is akarom, ne is legyen több ilyen. De megijedtem hogy ez mitől. Nyákdugó még korai, illetve ahogy olvastam az nem is ilyen. Mindegy rá várok. Ha nagyon aggódom továbbra is akkor maximum holnap megnézetem magam. 😊
2023. júl. 7. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!