7 hetes terhes vagyok. Reggel a wc parír enyhén barnás volt, kb.1,5 cm-es részen. Azóta nem tapasztaltam. Okot ad az aggodalomra?
Lehet progeszteronhiány is, szerintem menj el ügyeletre. Nekem sem volt sok barna folyásom és progeszteronhiány okozta. Amint észrevettem a barnát azonnal voltam orvosnál.
Lehet vizsgálat miatt de őszintén.. jobb remélni, hogy csak az okozta és hátha nincs semmi baj, mint megnyugodni, hogy egy orvos mondta ezt ki? Én ezért mentem többször ügyeletre, gyakran gondoltam, hogy nincs semmi baj de ezt orvostól akartam hallani. (Volt később erősebb fájdalmam, túl korán jósló fájásom és szülés napján is barnáztam, minddel kórházba mentem, a korai vérzésen kívül nyugodtan mentem haza minden alkalommal. Ott meg utana nyugodtam meg, hogy szedem a gyógyszert, már minden rendben lesz.)
Ez már egy négy napos kérdés.
Ha azóta nem volt ilyen illetve nem erősödött, akkor semmi teendő, de ha azóta is volt ilyen többször, akár minden nap, akkor irány a nőgyógyászat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!