Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció helyett fehér...

Menstruáció helyett fehér folyás? Már 30.-ik ciklus napon járok.. 4 negatív teszt. Mellfájdalom, alhasi görcsölést viszont éreztem az elmúlt 2 napban de már az is elmúlt.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mensi késés után elvileg már bármelyik teszt 2 csíkos lesz, hacsak nem később volt peteérésed.
tegnapelőtt 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyobb az esély rá, hogy nen vagy terhes, mint arra, hogy oont most csúszott az ovu és még sikerrel is jártatok. Ha negatív a teszt, akkor vagy nem volt ovu vagy kevesebb, mint 10 napja volt, tehát még a mensid sem késik.

2 naponta tesztelj, aztán eldől.

Sajnos ilyenkor napról napra csökken az esély egy véletlen sikerre. Ha rendszeresen vagytok együtt, akkor elkaphattatok egy kései ovut, ami kitudja mikor volt és mikor kéne megjöjjön.

tegnapelőtt 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi:(
tegnap 10:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem jött meg.
tegnap 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem volt ovud, akár egy egész ciklus is kimaradhat. Nekem kettő is kimaradt, a harmadik esedékesnél mentem dokihoz és rá két napra meg is jött.

Sajnos ez ilyen. Terhes szinte biztos nem vagy, akkor már lenne a kezedben pozitív teszt. Sajnos sokkal több ok miatt késhet egy mensi, nem csak a terhesség az... Ha nincs fájdalmad amitől fetrengenél, várhatsz a dokival is. Néha csinálj egy tesztet, ha van aktus amiből lehet baba. Aktus után 19 nappal minden teszt bármikor pozi lesz terhesség esetén. Amíg nem jön meg mindig van egy hangyányi remény, de én nem kapaszkodnék bele.

Hány napos ciklusaid szoktak lenni, hogy a 30-on már pánikolsz? Az elmúlt fél évben mennyire volt pontos? Mennyi volt a leghosszabb ciklusod az elmúlt 6 ciklusból? Mindig azzal érdemes számolni.

Amúg ymensi előtt jellemző a folyás, ami szép lassan kissé vizes lesz majd jön a vérzés. Terhesség esetén mensi idején vagy szárazság van vagy erősebb folyás, de az sem fehér.

Illetve a legfontosabb, amit meg kellene már jegyezni. Ha szokatlan tünet van amit terhesség okoz, akkor a teszt is pozitívat mutat. Ha a szokatlan tünet mellett negatív a teszt, akkor azt a tünetet nem terhesség okozza.

tegnap 10:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod. 28 napos ciklusaim szoktak lenni.

Dec 11-én voltunk együtt(véd.nélkül)

Tehát a 7-ik ciklus napon.

Igen szinte mindig 28 napos ciklusaim szoktak lenni. Szinte végig száraz voltam. Persze tudom hogy lehet más dolog is

tegnap 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor volt aktus, akkor a terhességet úgy ahogy van ki is zárhatod. Ne pazarolj több pénzt tesztre.
tegnap 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!