6 napja késik negatív teszt mi lehet az oka ?
Mellem fáj duzzadt a mellbimbóm is érzékeny hasspuffadás is szokott lenni .
Mostanában sok limonádét iszok állítólag az késleltetheti.
Szerintetek ez lehet a baj ?
Meg fog jönni, nem gép, hogy percre.pontosan jöjjön meg. Már volt itt téma: a szervezetet megviseli a meleg, kicsit ki fog.tolodni, normális. Nyugi.
A citrom kesletetheti igen, de nem 1-2 pohár.
Egyszer a citrom ilyen hatasarol olvastam. 15 evesen mentunk vhova kirandulni es nem akartam, h Meg jojjon... Na nyaltam a citromot rendesen. El is tudtam tolni a mensit szerencsere. Egyszer probaltam csak.
Siman is keshet. Nekem is van, hogy kesik, a fraszt hozza ram, mert Mar nem szeretnenk tobbet es mi gumizunk. Mindig azt gondolom olyankor h talan kiszakadhatott.
De legtobb pl hamarabb jott Meg 4 nappal... Sok minden befolyasolhatja.
Nálam is így kezdődött :D
6 napja késik.. :D
38 hkm
Kedves Kérdező!
Eleinte velem is előfordult évente 1-2 alkalommal késés negatív teszttel, és rendszerint elfogadtam, hogy ez bizony egy ilyen ciklus. Hormonjaim rendben voltak, a baba mégsem jött és időközben azt vettem észre, hogy a zavar állandósult, nem volt egy normális időben jelentkező vérzésem. Nekem sajnos ezt endometriózis és adenomiozis okozta, amit azóta megműtöttek. Nem kell feltétlenül rosszra gondolni de ha ilyen probléma gyakran jelentkezik érdemes utána járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!