15 napja késik a menszeszem, vajon terhes vagyok?
Mivel védekeztetek?
(Egyesek szerint a megszakításos is védekezés)
Ez attól is függ mennyire rendszeres a menstruációd? Lehet csak késik, vagy kimaradt. Ez is függ attól, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. 15 nap után már ki kellett volna mutatnia a tesznek az eredményt, főleg ha reggel csináltad. Esetleg lehet, hogy gyógyszertől késik, vagy sok C vitamint ettél (valaki erre esküszik, bár nálam sose vált be, hogy késleltessem) Vagy nem voltál beteg az utóbbi időben? Millió meg egy dolog állhat a háttérben.
Esetleg vannak tüneteid? Pár napot még várnék vele, csinálnék még egy tesztet, utána meg elmennék orvoshoz.
(Egyébként ha tablettával védekeztetek az is okozhat vérzéskimaradást. Egyik barátnőmnek 2 hónapig nem jött meg, nem volt terhes, csak a tabi miatt nem volt vérzés)
Gumival védekezünk.
Késett már akár 10 napot is de mindig parázik miatta az ember hogy mi lehet. A teszteket reggel csináltam. Nem voltam mostanában beteg szóval nem igazán értem hogy mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!