Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Joideje olvasgatom itt a kora...

Toth Maria4 kérdése:

Joideje olvasgatom itt a kora terhesegrol a leg korabbi jeleit .. Lenne egy kerdesem nekem 6 nap mulva kellene megjonnie ..de amiket leirtatok tuneteket mell feszüles szuró ėrzės a petefėszek kõrül.. Meg emelkedett test hõ.. .Szerintetek?

Figyelt kérdés
Tehessėgi tesztet nem csinaltam fėlek a csalodãstol ...Elõre is kõszi a vãlaszt mindenkinek

jan. 2. 16:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lehet nem ėrtem hogy mit jelent a dpo azert vagytok ti okosak hogy elmondjatok mit jelent .. Igy fer ,,lszerintem (aki elesett abba nem bele kell rugni hanem segiteni kell fõl ãlni neki ..)REMĖLEM ĖRTED !!!
jan. 2. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Kb 4-5 nap múlva tesztelj, addig felesleges. Sok sikert
jan. 2. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Őszinte leszek. Ezeknek a típusú kérdéseknek semmi, de semmi értelmük. A terhesség első jele az elmaradt menstruáció. Minden más, várt menstruáció előtti jelenség lehet csak véletlen egybeesés, vagy simán beképzeled magadnak (például “petefészekszurkálódást is életemben itt hallottam először, azóta sem tudom, mi a bánat lehet az, pedig túl vagyok már terhességen is, szülésen is), vagy olyan, ami amúgy van minden hónapban, csak eddig nem tudatosult. Az miért jó, ha áltatod magad? Tegyük fel egy Gipsz Jakabné ideírja, hogy persze persze, neki pont ugyanezek voltak, te elkezdesz reménykedni, miközben annyira vagy terhes, mint én rakétatudós (egészségügyben dolgozom). Még nagyobb lesz a csalódottság. Egyszerűen a várt menstruáció előtti jelenségek semmilyen szinten nem értelmezhetőek. Valaki pl onnan gondolt terhességre, hogy fájt a feje. Aztán mèg az is lehet, hogy az ő esetében tényleg emiatt fájt, holott világos, hogy a fejfájás nem terhes tünet. Várd ki a menstruációt, aznap tesztelj. Pont. Ez ilyen.
jan. 2. 19:09
 14/18 A kérdező kommentje:
13# kõszõnõm az õszintesėged ės. Valoban igazad van mert hiaba irjak nekem pl :h igen ez lehet a terheseg is aztan mėginkabb bele ėlem magam .. Annal nagyobb lessz a csalodas.. De igerem jovo heten tesztelek es jovok a vėgeredmėnyel ..
jan. 2. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

#11 aki elesett, annak segíteni kell?

Nem sérült vagy, hanem lehet terhes, miért kell így dramatizálni?

jan. 2. 19:28
 16/18 A kérdező kommentje:
Azėrt mert itt nem segitsėget kapunk hanem sėrtėseket ės bãntò szavakat .. Emberek vagyunk nem allatok ha valaki nem ėrt valamit azt el kell neki magyarazni nem sėrtegetni .. Aki elesik.. Az meg csak kombinacionak lett ki irva.. Boldog ùjjėvet
jan. 2. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban volt igaz, hogyha babát szeretnél, előbb illik az alapdolgokkal tisztában lenni, mert pl az orvos sem fog elmagyarázni semmit, kéri a dátumokat, stb.

Buék neked is.

jan. 2. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha nem jön meg a menzeszed akkor tesztelj, hamarabb felesleges .

Ha két csík jön ki terhes vagy, ha egy csík akkor nem vagy terhes .

Ezek a tünetek egyenlőre nem utalnak terhességet, minden ami a menzesz előtt van azt PMS-nek hívjuk.

jan. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!