Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Joideje olvasgatom itt a kora...

Toth Maria4 kérdése:

Joideje olvasgatom itt a kora terhesegrol a leg korabbi jeleit .. Lenne egy kerdesem nekem 6 nap mulva kellene megjonnie ..de amiket leirtatok tuneteket mell feszüles szuró ėrzės a petefėszek kõrül.. Meg emelkedett test hõ.. .Szerintetek?

Figyelt kérdés
Tehessėgi tesztet nem csinaltam fėlek a csalodãstol ...Elõre is kõszi a vãlaszt mindenkinek

jan. 2. 16:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ezek a jelek lehetnek a kõzelgõ menstruãcio jelei vagy terhessėg akãr ?
jan. 2. 16:10
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Lehet ez is az is. Amúgy a 10.dpo-n egy érzékeny teszt már mutatja a terhességet. Nemvàrt előtt 3 nappal az összes 10-es érzékenységű mutatni fogja.

En is sokaig féltem tesztelni, mert mi van ha megint negatív, de sajnos attól nem lesz pozitív,mert nem tesztelünk. :)

Mióta próbálkoztok?

jan. 2. 16:17
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Ezek kb. mindkettőhöz koraiak lennének, de majd kiderül.

Viszont mik ezek a kulcsszavak? 😀

jan. 2. 16:18
 4/18 A kérdező kommentje:
6 honapja probalkozunk nagyon szeretnėnk kisbabat remepem most ossze jõtt 🙏🙏Es a kulcs szavakrol annyit h csaladtagok nevet adtam meg 🙂
jan. 2. 16:35
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

3# lehetséges apukák 😃

Nekem ezek akkor jelentkeznek, mielőtt megjön, de előző nap, nem 6.

Terhességnél még ez korai.

jan. 2. 18:01
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem mensi elött egy héttel mar pozi tesztem volt, egy érzekeny tesztet megpròbàlhatsz te is. A leírt tünetek lehetnek terhes tünetek, de közelgő mensit is jelezheti.
jan. 2. 18:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Egy 10-es tesztet megpróbálhatsz. Lehet már mutatna valamit.
jan. 2. 18:06
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Annak, aki kulcsszavakhoz a családtagok neveit írja be (ráadásul azokat meg még Adriánónak meg Milánnak is hívják), hiába magyaráztok 10. dpo-ról meg 10-es tesztről, maradjunk annyiban...
jan. 2. 18:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetcik az amit beirtam kulcs szavaknak az ne kommenteljen .. Itt nem errõl kell irni hanem amit fõl tettem kėrdėst arra a vãlaszt..A tõbbieknek kõszõnõm a vãlaszokat ės a biztato szavakat
jan. 2. 18:42
 10/18 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek #8-al..

Valószínűleg nem fogja megérteni akármit mondtok neki

jan. 2. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!