Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy terhes a...

Lehetséges hogy terhes a baratnom?

Figyelt kérdés
Szoval tegnap este gumi nelkul beraktam neki, kb 5 percig max, nem is szeretkeztunk meg semmi, csak tenyleg bent volt, ennyi. Utana ki is vettem, es el sem mentem meg semmi, csak egy kis elovaladekom volt de azt se sok szerintem. Utoljara dec 18adikan jott meg neki, es januar 13an kene ujra. Mit gondoltok, mennyi az eselye hogy teherbe esett?
tegnapelőtt 03:13
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

50%.

Vagy igen, vagy nem.

Az elovaladek is tartalmazhat spermiumot.

Soha ne tedd be senkinek ovszer nelkul - akkor sem, ha "nem is szeretkeztunk meg semmi, csak tenyleg bent volt, ennyi. Utana ki is vettem, es el sem mentem meg semmi"

Ha terhes lett es nem veteti el es orokbe sem adja, akkor a kovetkezo 20 eved anyagilag tonkrement. SOHA ne tedd be senkinek gumi nelkul, akkor sem, ha azt mondja, hogy szedi a tablettat.

tegnapelőtt 03:58
 2/8 anonim ***** válasza:
6%
Semmi ne aggodj nem terhes toled tuti nem
tegnapelőtt 04:00
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem valószínű, de leghamarabb két hét múlva mutatja csak ki teszt.
tegnapelőtt 04:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges.
tegnapelőtt 06:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel lehet, hogy szexelt mással is gumi nélkül (bocs, nem szexelt, csak berakták neki), legfeljebb nem emlékszik rá.
tegnapelőtt 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Előváladéktól is lehet teherbe esni, és lényegtelen a mennyisége. Úgyhogy esély van rá.
tegnapelőtt 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a tosz? 5 percre beraktad a csajodba a farkad csak úgy? HE?!? Csak én nem vágom, mi folyik itt?
tegnapelőtt 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon hihető, hogy betetted neki és aztán csak úgy heverésztetek egymáson 5 percig... Ugyanazt írom, mint az előbb egy csajnak, aki az "óvszerrel védekezünk" kérdésben nincs nagyon képben: mindegy, mekkora esélye van, hogy teherbe esik előváladéktól pl., nem fog vigasztalni sem téged, sem őt, ha mégis beleestek abba a pár %-nyi esélybe.

Teljesen felesleges feltenni egy ilyen kérdést, hogy mi mit gondolunk, lehet-e terhes, mert teljesen mindegy, hogy itt mindenki azt mondja, kicsi az esélye ha 2 hét múlva ott a pozitív teszt. Akkor mi lesz, visszajössz panaszkodni, hogy nem ezt mondtuk? Másrészt ez egy anonim fórum, miért em lehet megírni az igazságot, hogy reszeltetek pár

percig, aztán gyorsan kikaptad mielőtt elélveztél?

tegnapelőtt 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!