6+3napon 8,5mm petezsák nem kicsi?
6+3 naposan csak 8.5mm petezsák és 15mm méhnyálkahártyát látták hétfőn. Plusz embriócsomó. Nem kellene már lennie mérhető embriónak vagy pluzálásnak?
Aggódom mert nagyon sietett a doki. Futószalagszerűen vizsgált,gép ősrégi volt de nem is próbált másik gépen a klinikán. :(
Amiatt mentem ilyen korán mert véreztem pár napja én utrogestant kértem írjon fel. Ahogy anno.
Lányommal pont ilyenkor voltam és nagyobb volt, volt is életjel és mérhető CRL. :/
Tudod, hogy mikor volt ovulációd?
A menstruációtól számított idő sokszor csaló. Előfordulhat, hogy nem pont 14. napon volt az ovud, és így később fogant.
2es
Most nem mértem. :( de fixen 27-28 napos ciklusom van és a 13.napon voltunk együtt este. Tehát nagyon közeli időpont lehetett az Ovulációhoz. Vagy max 1 nappal később. Mert utána nem is voltunk már többször együtt csak 1 héttel később ami már biztosan nem lehet.
#3! Lehet, hogy később fogant és nem feltétlenül 1 nappal. Nekem 26-27 napos ciklusaim voltak, ovuteszt és hőmérőzés alapján mindig 12. vagy 13. ciklusnapon volt ovum. Egyetlen próbálkozás volt a 11.napon. A teszt tök negatív volt aznap és továbbra is. Utoljára a 14. ciklusnapon néztem, még akkor is. Aztán elfogyott és nem vettem többet, mert már úgyis mindegy. Most raktam vissza az ágyába, mert szegénynek fájt a hasa és volt egy kis sírás 😕
Az orvosok szerint korai méret alapján 7 nappal utána fogant, szerintem 5, de kevesebb nem lehet a teszt, méret és ovuteszt alapján se.
Egyébként 10mm fölötti petezsáknál kell benne valaminek lenni, de neked van. Lehet még jó is. Ezt most ki kell várni. Drukkolok neked!🤞
Nekem első baba 6+3-nál 6+0-nak felelt meg 3mm volt pulzálással. 32 napos ciklus szerint mentem.
Másodikkal 34 napos lett volna a ciklus. 6+3-nál mentem szinten és csak egy nagy méretű petezsák volt ami totál üres volt..8 nap múlva lett egy szikhólyag, és rá egy hétre 7+5-nek megfelelő embrió szívhanggal.
Valóban aggasztóak ezek a dolgok, de az első vizsgálat sokaknak mutat olyat, hogy jaj lehet nem lesz baba. Ne add fel, igen is bármi lehet :)
A te eseted azért pozitívabb, mert kisebb zsák még nőhet. Nálam a magyobb üres parásabb volt :).
Ilyenkor egy fél nap is sokat számít, lehet másnap mentél volna már megtalálná.
Bízz benne és probáld terelni a figyelmed :)
Szorítok!
4-es köszönöm bízzunk benne hogy ez nem gond csak még nem láttak mérhető magasságot?
Kérdés kislányod van? Csak amiatt mert a fiúk pont Ovuláció napján tudnak megfoganni és max 24 óráig életképesek. Csajok 5-6napig is. Emiatt kérdezem. :) köszönöm
Nem, én utólagosan kb.5+2-nél voltam először. Akkor még csak embriócsomó sejthető volt. Úgy számolva legközelebb 6+3. Akkor 5mm embrió, volt valamiféle pulzálás, de "ezt még nem szoktuk szívhangnak venni", szóval nem állapított meg még élő terhességet.
Igen, én is tudtam, hogy ilyenkor lányra sokkal nagyobb az esély, plusz nálunk nem is született fiú a családban. Csak erről a kisfiamnak nem szólt senki😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!