5 hetesen 3mm petezsák nem túl kicsi?
Figyelt kérdés
progit kell szednem ezért mentem ilyen korán. Viszont aggaszt hogy csak 3mm a petezsák, ugye ez még normálisnak mondható?2023. júl. 27. 13:41
1/8 anonim válasza:
Doki mit mondott? Mondta, hogy túl kicsi?
2/8 A kérdező kommentje:
Semmit nem mondott, megvizsgált és mondta hogy lát petezsákot, de menjek vissza jövőhéten. Én ott nem kezdtem el fürkészni a vizsgálati lapot, csak utólag láttam. Elég szűkszavú doki, ha előbb szemet szúr rá kérdezek, de olyan sietős volt így is, hogy elfelejtettem kérdezni is.
2023. júl. 27. 14:12
3/8 anonim válasza:
De. Ha viszont foganhatott pár nappal később, akkor jó lehet. Ilyenkor még nagyon gyorsan nő. Pár nap is sokat számít.
4/8 A kérdező kommentje:
Az ovum nem biztos, így lehet hogy később fogant..De hétfőn voltam 5+2 hetes az app szerint amikor dokinál voltam, így ha pár nappal később fogant még ahhoz is kicsi, nem? Úgy félek, volt már 1 vetélésem meg 1 kémiaim.
2023. júl. 27. 14:45
5/8 anonim válasza:
Hát, figyelj. Nekem 4+5-nél volt 7mm "úgy néz ki, petezsák lesz ez", 5+2-n elvetéltem ☹️Nem (csak) a méret a lényeg. (Ügyeleten voltam ilyen korán barnázás miatt. Kaptam progit, de hiába.) Teljesen átérzem, de sajnos többet nem tudsz tenni. Szeded a progit, vársz reménykedsz. Ilyenkor még mindig kétesélyes. De ha ne adj Isten nem marad meg, (ne így legyen!), megér egy kivizsgálást.
Még ne add fel azért! Drukkolok!🤞
6/8 A kérdező kommentje:
Huhh, sajnálom. :(
Tényleg nagyon nehéz ebbe a tudatlanságba lenni :(
Köszönöm hogy drukkolsz.
2023. júl. 27. 16:38
7/8 anonim válasza:
Nem lesz semi baj ne idegeskegy mert ártasz mind 2 ötőknek
8/8 anonim válasza:
Nekem a 22mm-es petezsakra 4-5 hetet mondott a doki is es a gép is 4.hetre írta.
Vetélés lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!