Kereken 5 hetesen 6mm petezsak nem kicsi???
Örülj, hogy egyáltalán látott valamit és nem csak felritkulást.
Nem kell 5 hetesen rohanni és akkor nincs ez a pánik meg csalódottság. Elég 7 hetesen ha addig nincs vérzés vagy erős görcs.
De most őszintén..
Mi mit tudunk tenni, mondani többet mint az orvos aki kompetens ebben? Logika? 🤔 Ha az orvos azt mondja rendben, akkor szerinted a gyk népe jobban fogja tudni?
Volt 3 korai vetélésed. Oké.
Ki lett vizsgálva az oka?
Szerinted ha itt x ember leírja ha letudja írni, mert ilyenkor ritka akinél látszik egyáltalán petezsák..hogy x mm volt akkor biztosít téged egy újabb vetélés elkerülésében?
Bocs nem kioktatni akarlak, de nem értem ezeket a kérdéseket..
Az orvos kompetens ebben. Nem a mezei gyk népe.
Nem. Nem jól megmondani akartam. Csak nem értem ezeket a kérdéseket.
Mert értelmetlen. Nem lesz jobb neked ha leírja pár ember ha 1 vagy 2 hét múlva neadjisten ismét elvetélsz valami oknál fogva (amit nem kívánok). Érted?
Igen most várom 3.babánkat. 3 kemény veszélyeztetett terhesség,2 sürgősségi komplikált császár, és most készülők a 3.program császárra.
Ezért is írom. Nem bunkóságból. De senki és semmi nem fog jobban megnyugtatni az orvoson kívűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!