Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kereken 5 hetesen 6mm petezsak...

Kereken 5 hetesen 6mm petezsak nem kicsi???

Figyelt kérdés
Ma vagyok 5 hetes kereken, doki 6mm petezsakot mert, szikholyagot meg nem lat :( aggodjak?

2020. nov. 9. 19:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 10.

Ez nem öröm nem napi jólodamondok.

Tapasztalat. Pontosan tudom milyen végig rettegni a terhességet (3 is). és azt is, hogy csak is az orvos szava az ami döntő,és nem az ég vil@gon nem fogja semmi sem megnyugtatni csak mindig a következő uh.

2020. nov. 9. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Sosem értettem, hogy miért jó a pozitív teszt után egyből az orvoshoz rohanni.
2020. nov. 9. 20:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a pozitív teszt után két héttel később mentem orvoshoz, akkor már volt szívhangja a kicsinek, előtte nekem is volt egy vetélésem, de ha korábban megyek akkor nem biztos, hogy látja az orvos, így én kivártam.

Remélem minden rendben lesz veled is kérdező!

17 hkm

2020. nov. 9. 20:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Egy het mulva ujra megneznek, koszonom mindenkinek a valaszokat.
2020. nov. 9. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

"de tudd, hogy ilyenkor a dokik meg nem mondanak semmit, mert nyilvan barmi lehet es ezzel en is tisztaban vagyok"

Kicsit ellentmondasz magadnak. Másnak írod, hogy a doki ilyenkor még nem mond semmit, de te magad meg mégsem érted meg.

2020. nov. 9. 20:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Kereken 5 hetesen pont 6 mm volt nekem is, bár a doki úgy fogalmazott, hogy "petezsáknak imponáló képlet". Ilyenkor még nagyon pici, és egy kicsit gyengébb uh-val, ha rossz a felbontás még ennyit sem látna
2020. nov. 10. 12:46
 17/20 anonim válasza:
Kedves Utolsó és Kérdező! Megírnátok kérlek, hogy alakult a helyzetetek azóta?
2021. jan. 9. 11:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nemsokára a 17. hetet töltöm, eddig minden jól alakult. Épp 7 hetesen voltam a következő ellenőrzésen, akkor már volt szívhang és majdnem 1 cm volt az emberió. (16)
2021. jan. 9. 19:53
 19/20 anonim válasza:

Köszönöm, hogy válaszoltál. Ez jó hír, reménykedem akkor. Ugyanennyit mértek nálam is tegnap és a doki nem bíztatott sok jóval, azt mondta ilyenkor már nagyobbnak kellene lennie :l Félidőben volt ovu... Meglátjuk.

Neked boldog babavárást kívánok!

2021. jan. 9. 20:23
 20/20 anonim ***** válasza:

6hetesen 5,3mm szivhanggal mar.

A heten megyek a kovetkezo uhra.

2021. febr. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!