Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba ahogy mozog,forog...

A baba ahogy mozog,forog befeszül,megkemenyedik,huzodik a has majd szép lassan kienged,más is volt már így?

Figyelt kérdés

dec. 29. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki, aki kihordott már gyereket.
dec. 29. 13:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor ugye ez nem gond?
dec. 29. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
dec. 29. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Miért, mit hittél? Majd csendben fekszik mozdulatlanul, míg benn van?
dec. 29. 14:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Miért kell flegmazni?

Csak nem tudom eldönteni hogy mikor kemenykedik be a hasam és mikor a baba nyomja ki magát

Mert körül puha a hasam viszont köldök körül rendesen ki lehet tapintani a méhem valószínű a babat érzem nem várom el hogy puha legyen csak nem tudom hogy problémának számít e

Dokim javasolta hogy írjam mennyiszer kemenyedik egy nap de sajnos nem tudom megkülönböztetni

dec. 29. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
A méh egy izom. Ha b.tatod (vagy épp a gyerek b.tatja), akkor összehúzódik, bekeményedik. Ez a normális reakciója.
dec. 29. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért bőven meg lehet különbözteti azt hogy kinyomja magát vagy keményedésről van szó
dec. 29. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:

A keményedés az egész hasat jelenti. Nem csak egy egy egy területet.

Pl ha megpiszkálod a babát és picit moccan máris máshogy érzed az nem keményedés. Lehet kicsit túlgondolod.

Hidd el ha keményedsz az egész hasad olyan lesz, mintha lenyeltél volna egy dinnyét. Hacsak ilEn kézfejnyi területeken tapasztalaod az bizony a baba. Lazíts, mert így hosszú lesz a szülésig :)

Illetve a keményedés az nem múlik el pár perc alatt. Általában magnézium és pihenés után enyhül. Ez is lehet tampont.

dec. 29. 18:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen megnyugtattál🙏🏼

Leginkább állva érzem,hogy bal oldalt a gyomor szajamtol picit arrébb ott ahol a lába van ott húzódik illetve ahol a kezei vannak a jobb oldalon közép magasságban na ott kemény de lehet hogy őt érzem ha lent mocorog ott érzem a rugasokat akkor felül elernyed tehát megpuhul

dec. 29. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!