32 hetesen azt mondta az orvos, hogy a fundus köldökel egy magasságban van És ahogy olvastam nem így kellene lennie egyébként ő semit se mondott ez mekkora baj?
Figyelt kérdés
aug. 21. 20:45
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként 2 hét eltérés is szokott lenni tehát 2 héttel kisebb valamikor de valamikor meg nagyobbnak méri a babát mint ahány hetes vagyok ő is mást mér és a kórházban is 2 doki is mást mért (rendszertelen menstruáció miatt) csak az első uh-k alapján számoljuk a heteket
aug. 21. 20:49
2/4 A kérdező kommentje:
Most át néztem a papírokat 26 hetesen a köldök magasságban volt itt kórházban voltam aztán 27 hetesen is bekerültem ott egyszer a köldök alatt 1 ujnyival volt aztán 27 hetesen újból vissza kerültem akkor már a köldök magasságában volt de mindig azt mondták és írtak a papírra,hogy minden megfelelő a terhességi kornak
aug. 21. 21:24
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán biztos, hogy megnézi? Sokszor vizsgálat nélkül is ráírnak sablon dolgokat a papírra.
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nincsen jelentősége. Nekem mindig magasabban volt első terhességemnél. Van aki magasabban hordja a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!