Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 4d-s Uh eredményt megmutattá...

A 4d-s Uh eredményt megmutattátok a dokitoknak?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 4-d-n és aszerinte 1héttel hamarabb várhato a szülés,pedig a doki is Uh alapján számolta a terhességi kort.Tudom hogy egy hét nem nagyon számit csak érdekel,hogy megmutassam-e a dokinak az eredményt.Egyébként nem fogadott doki,csak Sztk-s.
2010. nov. 7. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mutattam meg. Március 6-ra voltam kiírva, a 4D-n február 25-öt jósoltak, kisfiam március 19-én született.
2010. nov. 7. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én megmutattam, de csak azért, mert a 4Dn vesetágulatot láttak, és kíváncsi voltam a véleményére. Azóta eltűnt. :)
2010. nov. 7. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is megmutattam neki, de csak azért, hogy lássa ő is, hogy mekkora a bébim, minden rendben vele. Mert utána volt csak a genetikai UH, de oda már nyugodtan mehettem.
2010. nov. 7. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Én nem, nehogy azt higgye, hogy milyen gazdag vagyok, hogy eljárkálok 4d-re, aztán utána meg majd jól megkérje szüléskor az ár kétszeresét... másrészről azt sem akartam, hogy azt higgye, hogy nem bízom benne vagy nem vagyok vele megelégedve.
2010. nov. 8. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha elmultal 14 hetes, akkor ne foglalkozz vele, addig lehet uh-n megallapitani a baba valos korat pontosan, utana mar a genetikai elteresek miatt masok a meretek, mast dob ki az uh is.

Valasz: igen, megmutattam, sot, kerte is.

Merthogy epp azelott egy nappal voltam dokinal, nem volt jo akkor az uh, piszont pocaktapogatassal ugy tunt neki, hogy nagyon pici a babam, mintha nem fejlodott volna rendesen. Elotte negy hettel csinalt uh-t, akkor minden rendben volt.

Masnap rendelt volna vissza, de mondtam, hogy megyek 4d-re, es epp olyan helyre mentem, ahol az o korabbi munkatarsai vegeztek a vizsgalatot. Ott mindent rendben talaltak, a baba jo meretu volt, igy nem kellett hivnom a dokit, viszont a kovetkezo vizsgalaton elkerte a papirokat.

2010. nov. 8. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Megmutattam, de a dokim véleménye: ez csak mozi a szülőknek.

A 4d-t végző orvos is mondta, hogy ők nem orvosilag nézik (neves klinikán voltam).

Persze ha valami gyanus lett volna, szól, de igazából csak mozi.

2010. nov. 8. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét alkalom után megmutattam, mert ugyanolyan "értékű" vizsgálatot végeznek (legalábbis azt kéne mindenhol!) mint a normál kötelező ultrahang szűrésen.

Normális orvos ebből pedig nem vonhatna le olyan következtetést, hogy nem bízol benne (hiszen, ha lenne 4D UH berendezése, nyilván nála csináltatnád), vagy hogy gazdag vagy, mert ez azért nem annyira rettentő drága dolog. De tudom, nem sajnos "kacifántos" országban élünk...

2010. nov. 9. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, úgy értettem, hogy "sajnos kacifántos országban élünk". :-)
2010. nov. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!