Mennyi pénzt fogtok adni a dokitoknak a szülésért?
Szia!
Amúgy fogadott vagy ügyeletes?
30000.- ennyim van, akárki akármit mondd, nem a körzeti orvosom, de nem is fogadott, tehát nincs árlistájaés ennyit tudok adni. Punk tum.
A többi pénzem elmegy a lakáshitelre, meg a rezsire kb még 10 évig. Szóval szerintem ha nincs árszabás a dokidnál, ennyi bőven elég. Ha pedig ügyeletesnél szülsz , inkább nem kell semennyi, mert az ingyenes. Ha mindenképpen adnál, akkor inkább a szülésznőre gondolj szeretettel!
Szia!
Nekem sincs már fogadott dokim! Én olyan 20-30 at adok majd, ha megvagyok vele elégedve. Amúgy is válság van! Kinek van pénze 100000-ket fizetni! Meg én a babámra költöm! A dokik úgy is kapnak havonta fizut meg egy csomó juttatást meg mindenfélét, olyat is amiről nem is tudunk! :)
A második válaszolóval egyetértve, nekem ennyire telik!
Sok boldogságot!
Mi 60 ezret adunk a fogadott orvosnak.
Ennyiért vállalja, hogy bármikor is szüljek ő ott lesz.
Mi 30 ezret adtunk a fogadott dokinknak,úgy,hogy fiam nem tervezett császármetszéssel született.
5 hós kicsi manó anyukája
Szia!
Én dokit fogadtam, de direkt nem kérdeztem meg, hogy mennyiért vállalja, és ő sem mondta, úgyhogy 30000 ft-ot fogunk fizetni, eddig magánba jártam hozzá 1000-2000 ft/alkalom, legelőször kellett csak 5000 ft-ot fizetni.
Könnyű szülést, és sok boldogságot!
35 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!