Ez terhességre utal?
Figyelt kérdés
Utolsó mensim 23. napra jött, 4 napig tartott "normálisan", utána 2 nap barnázás. December 8-án lett vége. Mostanában gyakori vizelési ingerem van, illetve megjelent egy halvány barna Linea nigra is, ami eddig nem volt ott.
Ezek terhesség jelei vagy csak a hormonok miatt van?
dec. 22. 21:14
1/24 anonim válasza:
Nrm. De ha egy teszt megnyugtat, soha rosszabbul elköltött 600 ft.
2/24 anonim válasza:
Linea nigra a terhesség közepe táján szokott megjelenni nem ilyen korán.
Tesztet nem csináltál?
3/24 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam tesztet, mert még több mint egy hét múlva kell megjönnie.
dec. 22. 21:50
4/24 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy ösztrogén dominanciám van? Erre is gondoltam már csak nem tudom mennyire hülyeség.
dec. 22. 21:51
5/24 anonim válasza:
Tegnap is mondták, hogy nem tünet. Később erősödik, ha egyáltalán fog.
6/24 anonim válasza:
25 hetes vagyok, még csak most kezd megjelenni a csík. Félidő után jelenik csak meg, már akinek megjelenik.
A mensid tök normális volt a leírtak alapján.
Terhes nem vagy, de csinálhatsz egy tesztet, ha az megnyugtat.
Lehet felfáztál, vagy elszállt valami hormon.
7/24 anonim válasza:
Menjetek már orvoshoz, az Istenért! Rengeteg ilyen kérdést olvasok Gyakorin, nem lenne egyszerűbb, hatékonyabb őt megkérdezni? Mi honnan a pic$ából tudjuk??
8/24 anonim válasza:
Vagy fogamzásgátló tabletta, spirál.. Tesztek.. Nem értem.
9/24 anonim válasza:
Az a csik nekem mar 4 hetesen ott volt
10/24 A kérdező kommentje:
#9 És volt mellette más tüneted is?
dec. 23. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!