Ez terhességre utal?
Utolsó mensim 23. napra jött, 4 napig tartott "normálisan", utána 2 nap barnázás. December 8-án lett vége. Mostanában gyakori vizelési ingerem van, illetve megjelent egy halvány barna Linea nigra is, ami eddig nem volt ott.
Ezek terhesség jelei vagy csak a hormonok miatt van?
Nem bolondult meg csak maximum aggódik. Én pl nem értem hogy ha nem vagyok terhes akkor miért jelent meg a vonal... Erre amúgy még nem kaptam választ.
De egyébként más meg más miatt aggódik szóval mindenkit megértek.
Ahogy a 13 írja. De bármilyen hormonális változás okozhatja. Minden ciklusban más. Egyik ciklusban jól vagy a másikban meg épp elszáll valami.
Minden esetre nem vagy terhes. Ha egy tesztnek jobban hinnél, csinálj egyet ártani nem árt.
Kérdező, hány éves vagy?
Mert az összes kérdésed panaszokról, rendszertelen menzeszről szól.
Ha még nagyon fiatal vagy, vagy csak pár éve jött meg, simán lehet, hogy még nem állt be rendesen,a hormonok dübörögnek benned.
Ill. ha bevedtél esemény utánit.
Azóta már megjött. Igaz, kb két és fél napig tartott csak és később is jött meg mint szokott.
Kb 5 éve menstruálok, akkor még lehetséges hogy nem állt be és a hormonok miatt van az egeszzavar.
Soha nem vettem be se esemény utánit, se fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!