Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kívánt terhességből kinek...

Nem kívánt terhességből kinek született gyereke? Megbántátok hogy megszültétek?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék abortuszt,nagyon ugy néz ki terhes vagyok. Kedden megyek dokihoz. Akkor kiderül. Voltak pozitív és negatív teszteim is.

Nem tudom hogy fogom felnevelni,gondoltam rá hogy örökbeadom olvastam szervezetekről. De mit fognak gondolni rolam. A párom nem akar gyereket nevelni. Én 22 ő 25 éves

dec. 14. 22:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia. Az en terhessegem eleve verzessel kezdodott.. majd ez szinte minden masnap elojott.. volt 2 heten amikor korhazba is voltam . Nem derult ki mi okozza. 29. Heten beindult a szules. Surgossegi csaszar.. 1.5 honapig voltunk korhazba. Vissza jarni koragondozasra , a korababa oltasra, szemeszetre, plusz a vedono gyerekorvos.. ebbe is bele kell gondolni.. el se tudom kepzelni , hogy csinaltam volna vegig egyedul..
dec. 15. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!