Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kívánt terhességből kinek...

Nem kívánt terhességből kinek született gyereke? Megbántátok hogy megszültétek?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék abortuszt,nagyon ugy néz ki terhes vagyok. Kedden megyek dokihoz. Akkor kiderül. Voltak pozitív és negatív teszteim is.

Nem tudom hogy fogom felnevelni,gondoltam rá hogy örökbeadom olvastam szervezetekről. De mit fognak gondolni rolam. A párom nem akar gyereket nevelni. Én 22 ő 25 éves

tegnap 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Én. Igen
tegnap 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig szerettem volna gyereket, az apuka gondolta meg magát (vagy hazudott már a kezdetektől fogva).

Lényeg, hogy 10 hetes terhes terhesen maradtam egyedül, most 2 éves a fiam. Imádom :) Sosem bántam meg, de nyilván ez kicsit más helyzet, mintha engem is derült égből villámcsapásként ért volna a terhesség ténye.

tegnap 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
A te konkrét helyzetedben én az abortuszt választanám, vagy ha ez ellentétes az elveiddel, akkor örökbeadás. De túl jól nem tudsz kijönni belőle, hacsak nem nagyon gazdag a családod, és tűkön ülve várják az aktív rokonok, hogy jöhessenek segíteni. Ellenkező esetben kőkemény szívás.
tegnap 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

Ne érdekeljen, ki mit gondol. Az a fontos, te hogyan érzel.

Alapvetően én nem támogatom az abortuszt, kivéve, ha valami olyan betegsége lenne a gyereknek ami nem élet...De alapvetően, ha már megfogant, nekem egy élőröl van szó, gondold át, te ezt a témát hogyan látod?

A megtartásról is azt gondolom, rajtad múlik, de van 9 hónapod tisztázni magadban, hogy örökbe adod-e vagy sem.

Valóban fiatalok vagytok még a pároddal (bár annyira mégsem, csak manapság szokás később szülni) és jár némi lemondással és logisztikával egy baba, de szerintem minden megoldható. Az anyagi része húzós lehet, ha esetleg még nem dolgoztok, kelleni fog a "nagyszülők" támogatása.

tegnap 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!