Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt olyan emberek akik...

Vannak itt olyan emberek akik beadatták a 2 oltást és utána lettek terhesek, vagy már megszültek?

Figyelt kérdés
Minden rendben zajlott, könnyen ment a teherbeesés is? Milyen oltást kaptatok?

2021. szept. 14. 21:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Szputnyikot kaptam. Egyből teherbe estem, 11 hetes vagyok, eddig minden rendben.
2021. szept. 14. 21:15
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Én is oroszt kaptam, második oltás után 3 és fél hónapra estem teherbe, de nem tudok még sokat mondani, mert csak 5 hetes vagyok.
2021. szept. 14. 21:20
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
2-es vagyok. Annyit még, hogy eddig évekig nem estem teherbe, oltás után ennek ellenére védekeztünk pár hónapig, majd az első adandó alkalommal teherbe estem, ráadásul azon az oldalon volt az ovulációm, ahol el van záródva a petevezetékem, de valami csoda folytán sikerült. :D Persze nem hinném, hogy ez az oltás hatása. :D
2021. szept. 14. 21:24
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Jelen. Július elején kaptam a második adagot, Modernát. Ma lett egy pozitív tesztem, szóval még túl sok mindenről nem tudok beszámolni. Max annyit tudok mondani hogy nem kifejezetten álltunk rá a gyerek témára, szóval kellemes kis meglepetés volt.
2021. szept. 14. 21:28
 5/19 A kérdező kommentje:
Nekem annyit az előzményekről hogy valószínű (vagyis nagyon remélem hogy nem ez) okozta, áprilisban volt egy vetélésem, most júniusban megkaptam a 2.oltást, aztán szeptemberben megint egy vetélés. Remélem nem ennek köszönhetem :( én pfizert kaptam.
2021. szept. 14. 21:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Pfizerrel oltottak, január végefelé kaptam a másodikat, kivártuk az akkor még javasolt 2 hónap várakozási időt és utána az első alkalom után sikerült, most vagyok 24 hetes.
2021. szept. 14. 21:44
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 hetesen kaptam az elsőt, 2 hónap múlva a másodikat. Semmi baj nem volt,35.hetes vagyok. Pfizert kaptam én is.
2021. szept. 14. 21:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Pfizert kaptam. A 2. után 1,5 hónappal estem teherbe spontán úgy, hogy előtte 11 évig hiába próbáltunk meg mindent, nem sikerült, csak lombikkal, de abból is összesen 12 beültetés volt előtte.

Nagy meglepetés volt, pedig tartottam az oltás körül lengő (ál)hírek miatt, hogy eztán már lombikkal sem lesz esélyünk...

30 hetes vagyok jelenleg.

2021. szept. 14. 22:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Májusban kaptam az elsőt,júniusban a második Pfizer oltást

Múlthéten teszteltem pozit

Nem tudok nyilatkozni,de az uncsim január végén kapta meg,és utána februárban pozit tesztelt,most 31.hetes,november közepén érkezik a baba,minden rendben vele,és a babával is

2021. szept. 14. 22:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Májusban kaptam a 2. Pfizert, júni elején jött meg utoljára. Lassan 14 hetes leszek, eddig minden ok. :)
2021. szept. 14. 22:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!