Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40hetes terhes vagyok és már...

40hetes terhes vagyok és már lent van a baba még a ki írt datumig még 3nap van de még sémi fájást nem éreztem és azt sem mikor a magzatvíz el fojik ti voltatok így már??

Figyelt kérdés
dec. 13. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Voltam ja

42.heten indították a szülést.

Másodszor is így voltam, akkor is indítani akartak, de aztan magától elindult.

Amúgy nincs komment be vésve, hogy a kiírt darumon kotelezo szülni, azt ugye tudod?

dec. 13. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:

*Dátumon

*Kőbe vésve

🤦🏻‍♀️Autokorrekt

dec. 13. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehat meg nem indult be a szulesed.

Persze, millioan vannak igy, ha nem indul el magatol, akkor majd a korhazban beinditjak. Elofordul.

dec. 13. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Elsővel nem volt jóslóm se. 41+0n indítottak. Baba nem akart megszületni, magasan volt a méhszáj is, tágulni sem tágultam így császár lett. Most másodikat várom, simán lehet hogy őt is indítani kell majd. De vele legalább jóslók vannak.

Ne aggódj meg fog születni, bent nem fog maradni.

dec. 13. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az információt
dec. 13. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Másnap kellett volna mennem időpontért indításra, éjszaka elfolyt a magzatvíz 0 előjel nélkül.
dec. 13. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A szülés előtti napon se éreztem semmit és teljesen zárt voltam. Aztán másnap megszületett a lányom.
dec. 13. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Voltam. Aztán 40+4 kezdődtek a fájások, 40+6-ra meglett a baba.
dec. 13. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
40+6 napon kezdett szivárogni a magzatvíz, 41+0napon született
dec. 14. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!