Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a jelei annak ha hamarosan...

Mik a jelei annak ha hamarosan szülni fogsz?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne hogy a testem fog-e jelezni esetleg már kb 1 héttel a szülésem előtt ? Ha igen, milyen jelei vannak? Mikre figyeljek oda ? Plussz a jósló fájások milyen formában jelentkeznek? 34-hetes kismama vagyok. 3 nap múlva töltöm a 35.hetem..
dec. 12. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jelzett. Az egyetlen jóslóm is csak a vajúdás kezdete előtt néhány órával volt. Normál esetben a szülés elindulásához nem csak nekem, és az én testemnek kell készenállnia, hanem a magzatnak is.
dec. 12. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Nem jelzett semmit. A kiírt d as tum után én azt hittem bent marad 42.hétig és indítani fognak... Aztán egyik hajnalban arra keltem, hogy kb 15-20 percente fáj akkor tudtam, hogy ebből szülés lesz. Rögtön lehetett érezni, hogy ez az. Onnan még 2 nap volt mire meglett.
dec. 12. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelzett semmit. 2 napig kínlódtam, 3. Nap lett meg. De előtte időszakban mégcsak jóslo sem volt
dec. 13. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:

A 35. héttől jóslóztam, szinte naponta.

A 38. hét közepétől észleltem, hogy a nyákdugó darabokban távozik. Nem minden nap, de hébe-hóba találkoztam a darabokkal.

39+2-nél hajnal 4-kor arra ébredtem, hogy folyamatos menstruáció szerű görcsöm van, végig a hasamban, a derekamban.

Hajnal 5-re 4-6 perces fájásokká rendeződtek.

Reggel 7-re értünk be a kórházba, 8-kor már a babáztam.

dec. 13. 03:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi jele nem volt, nem voltak jóslóim, nem püffedt fel az arcom, nem szállt le a pocakom (a kezdetektől lent volt, állandóan ezt hallgattam az okosoktól, hogy jajj, nagyon kent van, nehogy koraszülés legyen)

A szülés napján reggel 8kor volt az első görcs, 16:39-kor meglett a lányom.

dec. 13. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik szülésnél sem volt semmi előjele. Mindegyik gyerekem esetben a szülés reggelén kezdődött menzesz szerű görcsökkel. Lányomnak pont a kiírt napon, fiamnál 5 nappal előtte.
dec. 13. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyiknél sem volt semmi.

Az elsőnél elment a nyákdugó a kiért nap reggelén. Menni kellett volna úgyis fájásmérésre, megvizsgált a doki, maradtunk. 8 óra múlva megszületett a lányom.

Másodiknál otthoni fájáamérőm volt. Elküldtem az adatokat, fél óra múlva hívott hogy induljunk mert olyan adatokat mutat a gép hogy ebből hamarosan baba lesz. Köpni nyelni nem tudtam mert éppen a nappalit rendeztem át, semmi bajom nem volt.

Hazajött a férjem durván 40 perc múlva, a kórház fél órára van tőlünk. 5,5 óra múlva megszületett a második lányom 🙈

dec. 13. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak az, hogy elment nyákdugó. Péntek délutáni nap történt és vasárnap hajnalban kezdődtek a fájások. Más jel nem volt
dec. 13. 10:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!