Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bevált módszer a hüvelyi...

Bevált módszer a hüvelyi progeszteron pótlásra, hogy ne érezzem egész nap úgy magam, mint aki bepisilt?

Figyelt kérdés
Napi 3x kell "szednem", nagyon kellemetlen. Főleg a reggeli/déli. Mar azon gondolkoztam, hogy húzok ébresztőt 5-kor, es akkor utana még visszafekszem, addig talan felszivodik es kevesebb fog kifolyni? Az esti az lefekveskor megy. Vagy ez ilyen, nincs mas megoldás? A 2. babammal szajon at szedtem, ott nem volt ilyen gondom, de most közölte a doki, hogy huvelyi uton kell.
dec. 10. 17:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Betét, bugyi váltás, törlőkendő, de nagy titok nincs. Nekem csak 12. hétig kellet szedni, és nem okozott semmi mellékhatást, de úgy éreztem magam folyamatosan, mint valami pácolt csirke.
dec. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!