Bevált módszer a hüvelyi progeszteron pótlásra, hogy ne érezzem egész nap úgy magam, mint aki bepisilt?
Nem tudom mennyire indokolatlan, volt mar vetelesen, az előző terhessegem el 3 honapig barnaztam es most is úgy kezdődött. Valszeg annyira nem indokolatlan.
Több kerdesnel olvastam, hogy hüvelyen at irjak fel, mert onnan sokkal nagyobb mennyiseg szivodik fel, mert a majban asszem a tobbseg elvész.
"However, rectal progesterone administration has demonstrated its equivalence to vaginal administration in IVF cycles, ensuring high serum P4 levels; moreover, the rectal route has been reported to be more patient-friendly compared with the vaginal route."
"he rectal progesterone treatment regimen (Crinone administered twice daily) was well tolerated by patients and only 17% reported rectal discomfort; in comparison 45% reported vaginal discomfort in relation to vaginal progesterone administration."
Én pont úgy csináltam, hogy reggel hamarabbra állítottam az ébresztőt, felraktam és utána még visszaaludtam.
De így is folyt egész nap, tisztasági betéten is keresztül ment, van olyan bugyim amin még így 2 évvel később is látszik a nyoma... Plusz kaptam jó kis hüvelygombát is az állandó betét hordástól.
Ha akkor nem sikerült volna én legközelebb injekcióban kértem volna, nem érdekel mennyibe kerül. Sokkal egyszerűbb naponta egy injekciót beszúrni, mint ezzel vacakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!