Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok folyton lehangolt...

Miért vagyok folyton lehangolt az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs jó kedvem, pedig annyira szeretném. Annyira szeretnék valami hasznosat csinálni, készülni a karácsonyra, sütit sütni. De ehelyett csak fekszem egésznap, és szar kedvem van. Ez csak lustaság lenne? Két napja volt egy napom amikor meg semmi bajom nem volt, tudtam csinálni a házimunkát is. Egésznap jól éreztem magam. Ilyen most volt amúgy először, most vagyok 9h3napos. Mit tudnék csinálni hogy ez elmúljon? Nehéz ennem is mert nem kívánok szinte semmit. Kérem vissza a jó kedvemet🫣🤣

dec. 9. 11:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, vissza fog térni a jókedved, nekem is nagyon rossz volt de azért mert rosszul voltam, hányingerem volt, gyenge voltam, nem tudtam enni, nekem 13.hétig kitartott. De utána szépen lassan újra energikus leszel. Van akinek semmi baja, van akinek meg így reagál a szervezete ezekre a dolgokra. Ilyenkor nagyon nehéz elhinni hogy jó lesz újra. De pár hét ès rendben leszel. Nekem mindkét babámnál ugyanígy volt.
dec. 10. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!