Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelező midnen vizsgálaton...

Kötelező midnen vizsgálaton részt vennie a kismamának?

Figyelt kérdés

Sziasztok a napokban azon agyaltam hogy vajon kötelező e onnantól eljárni vizsgálatokra szűrésekre hogy kiderül a nőnél hogy várandós?!

Ha ő úgy dönt hogy nem megy el orvoshoz az von maga után valamit?

dec. 5. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Ne feledd,a vizsgálatok NEM CSAK miattad vannak!

Van benned egy magzat, akinek jogai vannak. Ezt nem tiporhatod a porba,mert a gyermeked nem te vagy.

dec. 5. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Engem inkább az érdekel, hogy miért nem megy el? Lustaságból? Fél az emberektől?

Mi lehet az az ok, hogy valaki aki "gondoskodni" vagy fel szeretne nevelni egy gyereket az ennyit nem tesz meg érte és saját magáért?

Ilyen ember ne legyen önző és ne akarjon gyereket...

dec. 5. 23:03
 13/17 A kérdező kommentje:

12#

Igazából volt egy sorozat amit néztem régen a nem tudtam hogy terhes vagyok és délután eszembejutott hogy mi van ilyen esetben ha pl itt is h nem is tud róla nyilván nem jár el vizsgálatra.de mivan akkor ha a nő gondolja ugy h ő nem akar ezekzer a vizsgalatokra elmenni.

Ahogy latom legtobben tamdanak h mien anya vagyok holott csak egy kérdést tettem fel,nem vagyok anya es egyelőre nem is tervezek még.

Ez nem rólam szól csak megfogalmazott bennem a kérdés 🧐

dec. 6. 00:14
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Én abba a soriban azt nem értettem hogy hogy lehet nem észre venni terhes vagy. :D
dec. 6. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor jártam ctg re, volt reggel egy roma nő, beszólt a nővérpultba, hogy jött szülni mert lejárt az ideje. Kiderült, hogy egy vizsgálatra se ment be, még tesztet se csinált otthon de nyílván rájött útközben, hogy terhes. Elzavarni nem lehetett, megszült annyi idő alatt amíg várakoztam, levitték az osztályra, ott várta a folyosón a férje meg 2 nagyobb gyerek. Csúnyán hangzik de buta volt, mint a föld, nem értette meg, hogy a látogatók nem mehetnek be a szobába, hogy a gyereket ne hagyja egyedül.. szóval az ilyenek magasról tesznek arra, hogy bármilyen következménye lehet a dolognak.
dec. 6. 08:37
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

#12 Vannak a konteó hívők is. Akik szerint az ultrahang káros, az orvosok részei valami háttérhatalomnak akik le akarják ingázni az emberiséget, az oltások autizmus okoznak és társai... De ők szülni se fognak bemenni a kórházba.

Ők általában nem is szegények és nem is kisebbségek, normális körülmények között élő emberek.

Lásd pl az a család akik nem akarták anyakönyveztetni se a gyereket és nem engedték be a védőnőt (amikor majdnem elvették tőlük a gyereket megtörtek)

Vagy a gárdonyi "fényevők", ahol kB 10-15 éve meghalt egy 2 éves kislány, akit csak anyatejjel és bogyókkal etettek. (Lehet ezeknél a terhesség gondozott volt, csak ezeknek az embereknek a gondolkodásmódja a példa, ami a gondozatlan terhesseghez is vezethet.)

dec. 6. 09:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek azért nagyon szélsőséges esetek és gondolom náluk fel sem merül a kérdés, hogy mi van ha nem járok vizsgálatokra.

Nem tudtam, hogy terhes vagyok esetet szerintem az emberek nagy része pedig nem hiszi el, hogy létező dolog lehet, mivel nem mindennapos és olyan kis százalékban fordul elő és ugye akkor az nem is létezik. Szerintem orvosok között is biztos van olyan, aki tényként kezeli, hogy lehetetlen.

dec. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!