Hogyan lehet fogyni szoptatás alatt ha te nem vagy fogyós típusú?
A saját történetem: Hamarosan érkezik a csöppség és én eléggé túlsúlyos vagyok, szeretném a lehető legkevesebbet felszedni, nem akarok még kővérebb lenni. Ami adott: sétálni szerető ember, azért a sportra is szívesen ráveszem magam. IR miatt cukor és fehér liszt mentes étkezés, elvileg 200g ch lesz az adagom. Ti mit tettetek még?
(Pls ne menjünk bele hogy miért jött fel annó a plusz súly, megtanultam a leckét és jóval a baba előtt elkezdtem leadni)
Szamolod a kaloriakat es sportolsz. En igy fogytam, de az teny, hogy sokkal lassabban, mert a szoptatas miatt azert tobb kaloriat kellett bevinnem, mint ami nekem alapbol a fogyashoz kene.
En amugy szoptatas alatt hiztam volna, mint az allat, ha elengedem magam. Nekem olyan szintu ehseget csinalt, hogy azt el nem tudom mondani, brutal volt es gyakorlatilag addig tartott, amig abba nem hagytam. Masokrol meg csak ugy olvadnak le a kilok a szoptatas miatt. Hat en mar az elejen akkor hiztam 6 kilot, aztan kezdtem dietazni, de szenvedtem az ehseg miatt rendesen.
Én meg nem voltam soha hízós típus, a terhességekkel lettem csak az. Első gyerek előtt kifejezetten nagyon vékony voltam, 160/45, a terhességgel viszont megborult minden. Csaladban se volt sose, mégis cukros lettem. Elsővel határértéken volt, nem is szűrték ki, csak a másodiknál mutatott rá a diabetológus, hogy ott se volt rendben. Elsőnél 22 kg szaladt fel, szoptatás alatt még 10.
Másodiknál szigorúan tartott diéta mellett csak 8, de az ragaszkodott szülés után is. Ha a ch-t tovább faragtam 150-ről 120-ra, már apadt a tejem.
Most 5 évvel később prediabétiszem van és nem mozdul a súlyom alacsony kcal és mozgás mellett sem.
Hirtelen hízós-fogyós vagyok, pajzsmirigy alulműködéssel.
De (2x) szoptatás alatt olvadtak le a kilók.
Arra kell vigyázni hogy utána gyorsan vissza is ugrik.
Nem kell zabálni, mint egy disznó..
Én is túlsúlyos voltam, gondoltam majd lefogyok, de zabáltam, mint egy disznó, jobban elhíztam. Ennyi kb sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!