Keresem a legtermészetesebb összetételű kálciumot! Évek óta nem fogyasztok tejtermékeket, és a várandóssági vérvételem alapján kevesebb a kalcium szintem, így orvos szerint ajánlott pótolni. Kinek mi vált be? Egy 3.trimeszteres Kismami
Figyelt kérdés
dec. 4. 19:40
11/15 anonim válasza:
Tovita, tojáshéjpor. Én érzem ahogy keményedik a gerincem.
12/15 A kérdező kommentje:
Üzenetben kaptam már normális, értelmes választ, köszi.
dec. 6. 21:47
13/15 anonim válasza:
Azért írtam ide is, hogy ha valaki rákeres akkor ő is tudja. A Tovita, tojáshéjpor a legjobb. Hiába szedsz Ca-ot, ha egy csomó más ásványi anyag is kell hogy beépüljön és ne lerakódjon.
14/15 A kérdező kommentje:
Én már be is szereztem a Tovitát, köszönöm! Te értetted hogy mire is gondoltam. 🙂
dec. 7. 12:40
15/15 anonim 

válasza:

Én ezt fogyasztom napi szinten. Van, hogy turmix formájában, van hogy pudingot csinálok. Nemcsak a kálcium miatt, hanem a többi fantasztikus hatása miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!