Nem jó a haskötő rá, mert segítí az izmot, úgymond az izomnak kevesebb a dolga. Egy sima magasderekú bugyi elég. A kötényhas az kicsit vagy nagyon lóg. Pl felveszed a kis bugyid és felette bugyog ki. Ha eddig lapos volt lefele minden vagy szép formájú akkor is lesz egy ilyen plötyi lelógó rész. Googleba beírod, hogy kötény has és látsz millió egy képet. Egy vékony nőnek is más meg egy alapból kövér nőnek is más.
Aki kövéren nyeri ezt meg annak soha nem fog eltűnni csak javul, aki meg vékony volt, ha szép a heg, gyakorlatilag teljesen el tud múlni, ha minimális a lógás.
köszönöm.
Azért kérdezem mert nekem kemény feszes a hasam mégis lóg egy picit,érzem a méhem hogy még nem húzodott vissza rendesen.Milyen tapintású ilyenkor a has?
köszönöm,
értem, de nekem nem lötyög ahogy írtad és nem is puha ,hanem kemény feszes és csak egy picit lóg a hegre.
Neked is kötényhasad van?
Néztem a Googleba de nem tudom eldönteni hogy az e vagy az lesz mert ahogy írtam nem löttyedt a hasam van egy kis háj rajta de alapból kemény a hasam érzem hogy még nemhúzodott vissza rendesen. Nem tudom jobban elmagyarázni...
Az érdekelne hogy visszahúzodik e még valamennyit ,vagy így marad ,4 hete szültem császárral.
Mivem vékony típus lehetsz visszafog, ha tornázol. Császár után, ha rendben vagy 12 héttel lehet óvatosan kezdeni. Kemény a heg miatt lehet, mivel még friss. Ilyenkor gondolj bele, 9 hónapot volt benne a baba, ugyan ennyi idő kell a regenerálódásra is. Légy türelemmel, 2 hónap múlva meg picit rátornázol és jobb lesz. Viszont olyan soha nem lesz mint előtte volt. De lógni nem fog.
Nekem kötény hasam van, de én túlsúlyos is vagyok. Most épp 23 hetes terhesen.
köszönöm.
Sajnálom ,és neked is kemény volt a hasad?
Boldog babavárát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!