Kötényhas szülés után elmúlik magától? 4 hónapja szültem.
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 00:09
1/10 anonim válasza:
Kollagéntől, tornától idővel javul, de nem valószínű, hogy teljesen elmúlik.
3/10 anonim válasza:
A bőr az sajnos kinyúlt és ott marad. Ha fogysz visszább mehet, de el nem tűnik szike nélkül.
4/10 anonim válasza:
Nem, azon csak a plasztika segít
6/10 anonim válasza:
Ketobiblia oldalt nézd meg. Aki csinálja neki kötényhasa volt,és elmúlt.
7/10 anonim válasza:
Nekem 2 császár után lett kötényhasam, de enyhe. Ami nagyon sokat segített, az a szétnyílt hasizomra való torna, majd mikor rendbejött a hasfalam, akkor h.i.i.t. edzés, mellette napi 3 l víz (csakis szénsavmentes), egészséges táplálkozás, néhány étrend kiegészítő (pl omega 3), meg (és ez nem a reklám helye) a kriolipolízis vagy zsírfagyasztás. Most csak egy puklinmaradt, de nem volt extrém lógós a hasam.
8/10 anonim válasza:
Megnyúlt bőrön csak a plasztika segíthet. Sajnos én is így jártam.
9/10 anonim válasza:
Kösz,hogy lepontoztatok, végül is csak segíteni szerettem volna. Azt hiszem azzal nem veszít semmit, ha rá néz az oldalra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!