Majd csak szülés után derül ki hogy hajlamos vagyok e
kötényhasra?
Figyelt kérdés
Ez a nagy félelmem..Mindig nézegetem magam..Most vagyok 27 hetes terhes elég nagy a pocakom, és már 8kg-ot híztam.Hiába próbálok odafigyelni jönnek a kilók, pedig világ életembe 64kg voltam, tehát egyáltalán nem mondhatnám magam hízékonynak..Annyira nem érdekel ha lesz rajtam szülés után plussz, majd leadom vhogy, de a kötényhastól nagyon nagyon félek..Az látszódig terhesség alatt ha az lesz, vagy majd kiderül??Vagy ez genetika?Valaki hajlamos rá valaki nem, és mind1 a hízás mértéke?
2015. márc. 14. 10:44
1/9 anonim válasza:
Szülés előtt nem derül ki. Én közel 20 kg-ot híztam (ugyan pici pocakom van még, 3 hónapja szültem), de nem lett egyáltalán kötény hasam pedig császáros voltam.
2015. márc. 14. 10:55
2/9 anonim válasza:
Előre sajna nem lehet megmondani, én is kicsit parázok tőle, még csak 27 éves vagyok, nagyon nem szeretnék kötényhasat. De őszintén: változtatna valamit, ha tudnád előre, hogy kötényhasad lesz? Akkor inkább nem vállaltál volna gyereket? Ugye, hogy akkor is bevállaltad volna :) Én legalábbis mindenképp, úgyhogy ilyen alapon minek is foglalkozunk ezzel? :)
Vigasztaljon a gondolat, hogy ha időben elkezdesz vele foglalkozni, ha tökéletes nem is lesz, de sokat lehet javítani rajta tornával. De közel sem biztos, hogy kell majd.
2015. márc. 14. 11:03
3/9 anonim válasza:
Nem kell semmitől sem félned,mert nem lesz kötényhasad. Ez genetikától és sok mindentől függ.
2015. márc. 14. 11:29
4/9 anonim válasza:
Annyira ritka a kötényhas,h el se hinnéd!nekem pl.már a lapos hasamra rakták a babat..hihetetlen volt..(amugy is persze)de a hasam azonnal lement es több kismamának is akik akkor szültek amikor én!amugy en 14kg-t hîztam,es meg se maradt nagy hasam 3hónapja szintén!:))
2015. márc. 14. 11:34
5/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez nagyon ritka dolog,emiatt ne aggódj!
1 hónapja szültem. Szintén a lapos hasamra rakták a babát. Nem is látszik raktam,hogy szültem.
2015. márc. 14. 12:12
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:-).Kicsit megnyugodtam..Egyébként tényleg nem számít, mert mindenképp szerettem volna terhes lenni, ha tudnám előre akkor is..:-)
2015. márc. 14. 12:23
7/9 anonim válasza:
Kettesnek zöld kéz!! :) Semmit sem számít hogy milyen lesz utána a pocak. Persze senki sem szeretne, de akinek az van, az sem rosszabb annál mint akinek nincs. A lényeg az eredmény, a picike :) Ugyan úgy kellene a gyerek hastól függetlenül. Én 25. hetes vagyok, már most nagy pocakkal, pedig első baba, de megmondom őszintén hogy nekem nem számít hogy milyen marad utána. A lényeg a lényeg :))
2015. márc. 14. 12:32
8/9 anonim válasza:
genetika,hogy mennyire húzodik vissza a bőr. nekem van,de minden napi felülésekkel és bőrfeszesítő krémekkel javul.és úgyanúgy szülnék megint,ha ránézel a babára úgyis azt gondolod,hogy megért mindent
2015. márc. 14. 13:10
9/9 anonim válasza:
Nézd, én 4 éve szültem a lányom. Rengeteg feljött (sajnos gyógyszeres kezelések is közrejátszottak benne), összesen 33 kiló.
Kötényhasam lett, nem is kicsi, de nem is olyan durva, "térdig érő".
Szülés után közvetlen 98 kiló voltam. Most, 4 év után 57 kiló vagyok, szép hassal. A kötény már csak a múlté.
Kitartó tornázással (edzéssel) és egészséges életmóddal (diétával is akár) simán le lehet fogyni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!