Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik trimeszterben milyen...

Harmadik trimeszterben milyen sűrűn éltek nemi életet?

Figyelt kérdés

dec. 3. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden napos volt. Otthon voltam már, jól voltam, tét nélkül még felszabaditobb volt 😆 nagyon élveztem és ki is használtuk amig nem sírt fel senki és ketten voltunk.
dec. 3. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2 tutira megvan. De nekünk már van egy kisgyerek, úgyhogy nem tudunk úgy lenni, mint a nyulak 😂
dec. 3. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nehezen jöttek össze a gyerekek. Az elsőre 7 évet vártu k így csak 13.héten voltunk először együtt, de utoljára is a terhesség alatt....nagyon féltünk, hogy bajt okozunk. A masodik baba is nehezen jött, még nem voltunk együtt. Sajnos nekem a libidóm mindkét terhességnél zéró... irigylem azokat akiknek ilyenkor még meg is nő. Majd, szülés után, folytatjuk.

22hkm

dec. 3. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyitva volt a mehszajam mar a 34. hettol kezdve, szoval onnantol nem volt semmi. De vegul meg inditani is kellett, szoval lehetett volna🤣

Persze nem, ilyenkor a fertozesek miatt se lehet.

dec. 3. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Heti 1 a végéig.

De kicsi volt a libidónk a férjemmel. Mindenhol nyomott a baba, ő nem tudott úgy megfogni ahogy szokott, féltett is, fáradt is voltam. De az az egy mindig jó volt.

2 hete szültem és elkezdett visszatérni a libidóm és örülök neki nagyon.

dec. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!