Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ezzel a foggal...

Szerintetek ezzel a foggal kihúzom januárig?

Figyelt kérdés

Van egy lyukas fogam,januárra van időpontom a fogorvosomhoz,sajnos hamarabb már nem volt nála és mivel fóbiám is van,csak végszükség esetén megyek máshoz.

Valamelyik nap chipset ettem,azóta érzékeny tegnap pedig meg is fájdult,én meg gyorsan megsikáltam hátha csak ételdarab ment bele. Na akkor erős fájdalmaim lettek amik azóta elmúltak egy panadollal és csak érzékenynek érzem. Van egy pici dudor a fognál az ínyemen de semmi olyan gyulladás szerű tünet nincs ami erős fájdalommal járna.

Ezzel kihúzhatom januárig ?

Tudom,hogy a gyulladás árthat a babának,de ez nem gyulladás ha nincs erős fájdalom elvileg..nem?

Nagyon nem szeretnék máshoz menni,rettegek.

ma 14:46
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem érdemes elmenni máshoz, nagyon fájdalmas lesz ezt így januárig kihúzni. Biztos találsz mást is aki kedves lesz, néz véleményeket és az alapján válasz.
ma 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem akarsz máshoz menni, akkor mi mást tudnál csinálni azon kívül, hogy vársz? Egyéb esetben én biztos nem várnék, nagyon kényes vagyok a fogaimra. A kis fájdalom idővel nagyobb lehet, a kis gyulladás miatt meg később elveszítheted a fogadat.
ma 14:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Igyekszem túltenni magam a dolgon,de akkor hétfőn telefonálok.

Addig kamillateával öblögetek.

ma 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
ma 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Fhu, en biztos nem várnék. Lehet januárra begyullad és hiába ad majd injekciót a doki ugy fog fájni hogy összepisiled magad.😅 Ráadásul én úgy tudom hogy gyulladt fog veszélyes a magzatra is, én nem várnám meg.
ma 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!